VACCIN POLIMICROBIAN, fiole

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021
Indicatii
terapia proceselor subacute si cronice, in special in infectiile organelor genito-urinare (pelviperitonite, salpingite si metrite).

Doze si mod de administrareSe administreaza prin inoculare intramusculara, cu seringa gradata de 1 ml, in doze repetate, crescande, pornind de la 0,1 ml pana la 1 ml. Pauzele dintre inoculari si marirea dozei vor fi impuse de reactia locala (eritem) sau reactia generala (temperatura peste 37C, frison, cefalee), provocata de ultima administrare. Nu se va trece la urmatoarea doza pana cand reactiile anterioare nu vor fi stinse.

Contraindicatii
Boli infectioase acute si convalescenta lor; tbc evolutiv, reumatism poliarticular acut, cardiopatii decompensate, nefropatii, hepatite cronice decompensate, diabet, sarcina, hipersensibilitate la proteine animale.

Reactii adverse
Reactii locale (eritem, infiltrare) sau generale (febra, frison, cefalee).

Citeste si despre:

Vaccinarea antigripala Raspunsuri la intrebarile legate de vaccinul antigripal Trivaccinul antirujeolic, antirubeolic, antioreionic (vaccinare neinclusa in programul national de imunizari) Imunizarea – Prevenirea imbolnavirilor prin vaccinare Vaccinarea anti-haemophilus influenzae B (vaccinare neinclusa in programul national de imunizari) De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Vaccinul antigripal: mituri Vaccinarea antipoliomielita (vaccinare inclusa in programul national de imunizari) Vaccinul impotriva papiloma virusului uman a depasit asteptarile Vaccinarea in prevenirea hepatitei virale B Vaccinarea DTP (vaccinare inclusa in programul national de imunizari)