Acesulfam K (E 950)

Prospect

Publicat: 14 Decembrie 2009 | Actualizat: 06 Ianuarie 2021

Se prezinta sub forma unor cristale incolore sau a unei pulberi cristaline de culoare alba. La temperaturile mediului ambient cristalele de acesulfam k au o stabilitate aproape nelimitata. Gustul dulce al acesulfamului K se instaleaza rapid si este apropiat de cel al zaharozei la concentratii mici; la concentratii mai mari gustul acesulfamului K este afectat de o usoara componenta reziduala amara, mai putin pronuntata decat cea a zaharinei.

Acesulfamul K are un efect sinergetic in combinatii cu alti indulcitori, calitatea gustului se amelioreaza in raport cu fiecare indulcitor in parte. Datorita stabilitatii foarte bune poate fi utilizat in majoritatea produselor alimentare: bauturi plate sau carbonatate, produse lactate, produse zaharoase si de patiserie, ciocolata, guma de mestecat. Aportul energetic este nul.

Esti nevoit sa stai in picioare sau asezat mult timp la munca?Esti nevoit sa stai in picioare sau asezat mult timp la munca?

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Indulcitorii artificiali: zaharina, aspartamul, sucraloza

Gust dulce fara calorii prin indulcitorii hipocalorici

Factori de risc in dezvoltarea cancerului

Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 nr. 2895/2006

10 mituri despre dieta bolnavilor de diabet

Ulei CBD, adjuvant in diabet

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

7 probleme digestive care pot sa apara din cauza unei mese imbelsugate de Sarbatori

Protectia lucratorilor impotriva riscurilor legate de prezenta agentilor chimici

Diabetul: bazele alimentatiei sanatoase!

Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc

Turul piramidei nutritionale

8 secrete uimitoare despre zahar