Pui la cuptor cu migdale
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g
Ingrediente:
- 6 bucati piept de pui fara os
- 1 ceasca paine integrala firimitata
- 30 grame parmezan ras
- 30 g migdale tocate fin
- 2 lingurite patrunjel tocat
- 1 usturoi pisat
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper
- 30 g ulei de masline extra
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
- Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
- Se unge tava cu ulei.
- Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
- Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).
Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.
Va dorim pofta buna!