Salata de vinete

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 102
Proteine: 3 g
Grasimi: 4 g
Colesterol: 0
Carbohidrati: 17


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se toaca marunt tulpina de telina si frunzele.
  2. Se inteapa cu o furculita vanata si se coace pe gratar.
  3. Se lasa vinetele la racit, apoi se indeparteaza coaja.
  4. Pulpa de vanata se freaca bine pana capata consistenta unui piure.
  5. Dupa ce vinetele s-au racit complet, se amesteca cu semintele de susan, usturoiul, sucul de lamaie si telina tocata, apoi se condimenteaza cu sare, dupa gust.
  6. Piureul se serveste la temperatura camerei, cu ulei de masline si suc de lamaie.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Minune intr-un bol: salata de fructe Vinetele, beneficii si retete sanatoase Dieta Dukan - principii si etape Semne care arata existenta problemelor cu fierea Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio Dieta Sonoma Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Hipertensiunea si alimentatia Regimul puterea proteinelor Dieta Dukan Fructele - surse excelente de antioxidanti Dieta Ornish