Salata de vinete

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 102
Proteine: 3 g
Grasimi: 4 g
Colesterol: 0
Carbohidrati: 17


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se toaca marunt tulpina de telina si frunzele.
  2. Se inteapa cu o furculita vanata si se coace pe gratar.
  3. Se lasa vinetele la racit, apoi se indeparteaza coaja.
  4. Pulpa de vanata se freaca bine pana capata consistenta unui piure.
  5. Dupa ce vinetele s-au racit complet, se amesteca cu semintele de susan, usturoiul, sucul de lamaie si telina tocata, apoi se condimenteaza cu sare, dupa gust.
  6. Piureul se serveste la temperatura camerei, cu ulei de masline si suc de lamaie.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Macaroane cu branza si legume Tzatziki Salata cu crab 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Sandwich cu ton Salata cu ridichi si castraveti Salata Primavara Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Gustari care ard calorii Vinetele, beneficii si retete sanatoase Salata de dovlecei cu fructe Salata cu cod Gustari cu cel mult 100 de calorii Salata cu morcov si mar Salata de creveti