Salata Primavara

Actualizat: 03 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100 g):

Calorii: 165
Proteine: 4.6 g
Grasimi: 16.3 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierb sfecla si merele si apoi se taie pai.
  2. Se scoate miezul de la prune, se fierb si se taie pai.
  3. Se amesteca sfecla, merele si prunele si se adauga smantana, zaharul si sucul de lamaie si se amesteca bine.
  4. Se aseaza salata in farfurie si se orneaza cu felii de mere si nuca.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata cu morcov si mar Salata cu ridichi si castraveti Salata de dovlecei cu fructe Salata de vara Salata cu crab Dovlecei cu smantana Salata de creveti Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Salata de vinete Salata cu cod Dovlecei bulgaresti Suc de morcovi cu lamaie Salata de legume cu peste Salata cu rosii, ardei si branza Salata de varza