Salata Primavara

Actualizat: 03 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100 g):

Calorii: 165
Proteine: 4.6 g
Grasimi: 16.3 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierb sfecla si merele si apoi se taie pai.
  2. Se scoate miezul de la prune, se fierb si se taie pai.
  3. Se amesteca sfecla, merele si prunele si se adauga smantana, zaharul si sucul de lamaie si se amesteca bine.
  4. Se aseaza salata in farfurie si se orneaza cu felii de mere si nuca.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic Astenia de primavara, pericol pentru silueta Minune intr-un bol: salata de fructe Detoxifiere naturala de primavara Dieta si alte sfaturi naturiste de primavara Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate Cum sa va mentineti forma fizica si sanatatea in vacanta de primavara De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. 5 solutii eficiente contra asteniei de primavara Leurda, cel mai bun detoxifiant de primavara Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Detoxifierea de primavara Dieta Ornish Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi