Salata Primavara

Publicat: 23 Ianuarie 2009 | Actualizat: 03 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie (100 g):

Calorii: 165
Proteine: 4.6 g
Grasimi: 16.3 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierb sfecla si merele si apoi se taie pai.
  2. Se scoate miezul de la prune, se fierb si se taie pai.
  3. Se amesteca sfecla, merele si prunele si se adauga smantana, zaharul si sucul de lamaie si se amesteca bine.
  4. Se aseaza salata in farfurie si se orneaza cu felii de mere si nuca.


Va dorim pofta buna!


Email

Mentine starea de sanatate si creste calitatea vietiiMentine starea de sanatate si creste calitatea vietii

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Astenia de primavara, pericol pentru silueta

Minune intr-un bol: salata de fructe

Detoxifiere naturala de primavara

1 din 10 persoane este afectata de astenia de primavara

Rolul tratamentului compresiv in vindecarea ulcerului varicos

Antiinflamator natural pentru raceli si alte afectiuni

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

Dieta si alte sfaturi naturiste de primavara

Purificarea de primavara cu remedii ayurvedice

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Cum se realizeaza cura de detoxifiere primavara

Cum sa va mentineti forma fizica si sanatatea in vacanta de primavara