Orez cu sos iute

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 116 calorii
Proteine: 2g
Carbohidrati: 27g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se unge o cratita cu unt si se pune la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul, atunci cand s-a incins untul, pana cand acestea se inmoaie. Se adauga orezul, ardeiul iute, supa si chimenul si se lasa sa fiarba. Focul se reduce, se pune capac la cratita si se lasa compozitia sa fiarba timp de 20-25 de minute pana cand lichidul este absorbit si orezul este fiert.
  2. Se scoate capacul si se adauga, coriandrul. Se adauga sare dupa gust.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta Sacred Heart Dieta pentru menopauza: ce sa mananci pentru a ajuta la gestionarea simptomelor 6 produse dietetice care ingrasa 10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii Dieta pe timp de vara 6 alternative savuroase la sucurile carbogazoase Diaree – semne si alimentatie corespunzatoare Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Dieta cu orez Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate Orezul brun vs orezul alb - beneficii si atentionari Krill Oil si Drojdia de orez rosu reduc colesterolul si trigliceridele Cum trebuie sa prepari orezul pentru a nu te intoxica cu arsenic? SOS pielea ultra uscata Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
Cere sfatul medicului ×