Krill Oil si Drojdia de orez rosu reduc colesterolul si trigliceridele

Actualizat: 14 Octombrie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Generalitati


- Ofera EPA si DHA, alaturi de fosfolipide si colina.
- Are o activitate antioxidanta de 300 de ori mai mare decat Vitamina E.
- Acceptate pentru consumul uman de catre FDA (Food&Drug Administration SUA) si EFSA (European Food&Safety Authority): NKO a trecut testele de siguranta.
- Absorbtie mai rapida si mai buna a acizilor grasi de Omega-3 din Neptune Krill Oil in comparatie cu uleiul de peste.
- Patentul Neptunee OceanExtract garanteaza un proces al metodei de extractie la "rece".
- Fara metale grele, PCB-uri (bifenili policlorurati), dioxine si pesticide.
- Fara miros de peste in gura dupa administrare.

Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare

Reducerea semnificativa a colesterolului total, colesterolului LDL si trigliceridelor, cresterea colesterolului HDL (studiu de faza 3, la 120 de pacienti cu hiperlipidemie). Rezultatele cu NKO sunt mai bune decat placebo, si mai bune decat uleiul de peste.

In urma administrarii de Krill Oil de 1 gram/zi timp de 90 de zile, sau obtinut aceste date: Colesterolul total a scazut cu -13%, colesterolul rau (LDL) a scazut cu -32%, trigliceridele au scazut cu -11% iar colesterolul bun (HDL) a crescut cu +43%.

Impact benefic asupra simptomelor de poliartrita reumatoida


Evaluarea durererii, rigiditate si mobilitatea articulatiilor vatamate (studiu de faza II, la pacienti cu poliartrita reumatoida, cu valori ridicate de CRP (> 1 mg/dl): rezultate cu NKO mai bune decat placebo.

In urma administrarii de Krill Oil a cate 500 mg/zi pe o perioada de 30 de zile sau obinut aceste date:

Managementul sindromului premenstrual (PMS)

Mai putine simptome emotionale in timpul ciclului menstrual (faza de studiu III-a unde 70 de femei cu PMS.

Cu rezultate mai bune la administrarea de NKO fata de celelalte persoane care au administrat ulei de peste.

Efectul NKO (2 gr / zi) in raport cu ulei de peste (2 gr / zi) asupra simptomelor sindromului premenstrual. Cu 8 zile inainte de sindrom si 2 zile in timpul menstruatiei: 2 gr de ulei de krill.

Rezultatul testului a fost urmatorul:

Imbunatateste ADHD

Capacitate de concentrare mai buna si o mai buna functionare in ADHD (non-randomizat, deschis faza I de studiu copii cu ADHD) .

Acest ultim studiu a inclus 18 baieti, cu varsta intre 7 si 11 ani, care au fost diagnosticati cu ADHD. Tinerii au primit suplimente de ulei de krill, zi de zi pentru o perioada de 13 saptamani.

Cand EEG-ul (Electroencefalografia) lor a fost comparat cu modelele EEG de la o baza de date cu 400 de alti copii cu ADHD, cercetatorii au fost in masura sa confirme modificari benefice in tiparul EEG-ul pentru copii, iar parintii au raportat, de asemenea, un comportament imbunatatit.

Neptune Krill Oil - un antioxidant natural puternic

Neptune Krill Oil natural, contine vitamina A, vitamina E si Astaxantina, un flavonoid marin (singura sursa de flavonoide descoperita pina in prezent).

- NKO este > de 300 de ori mai puternic decat vitamina A si vitamina E.
- NKO este > de 48 de ori mai puternic decat uleiul de peste.
- NKO este > de 34 de ori mai puternic decat coenzima Q10.
- NKO este > de 6 pana la 7 ori mai puternic decat licopenul si astaxantina.

Mod Administrare:
-Mentinerea nivelului de colesterol si trigliceride: cate 2 capsule pe zi.
-Reducerea inflamatiilor articulare, artrita reumatoida si ADHD: 1 capsula pe zi.
- Sindromul premenstrual: 4 capsule/zi, cu 8 zile inainte de menstruatie si 2 zile in timpul menstruatiei)

Drojdia de orez rosu - Orez rosu fermentat

Acest orez rosu fermentat (Red Yeast Rice, RYR) este un produs 100% obtinut din fermentatie naturala. Drojdiile de tip Purpureus Monascus folosesc orez organic (Orez Bio) ca substrat si are culoarea roscat violet, datorita capacitatilor de pigmentare.

Actiunea drojdiei de orez rosu asupra scaderii colesterolului se datoreaza spectrului complet de monacolins care lucreaza in sinergie cu fitosteroli si acizi grasi nesaturati. Monacolins sunt HMG-CoA a reductazei, care sunt similare cu statine, inhiba sinteza colesterolului hepatic.

Persoanele care au intoleranta la statine sau alte efecte secundare cum ar fi durerile musculare (= reducerea puternica a nivelului de Coenzima Q10) sunt prescrise suplimente pe baza de drojdie de orez rosu (orez rosu fermentat).

Datorita sinergiei acestui produs natural, reduce nivelul colesterolului care poate fi obtinut la fel de eficient cu o doza mult mai mica de HMG-CoA (natural monacolins) evitand in acelasi timp inducerea de dureri musculare.

Drojdia de orez rosu (Orez rosu fermentat) cel mai sigur mod de a scadea colesterolul LDL cu 22-32%. Date cu privire la reducerea trigliceridelor si cresterea colesterolului bun-HDL in mare parte variaza in functie de fiecare persoana in parte, poate sa aiba o reducere de 0-36%, si respectiv colesterolul bun poate creste cu 0-20%.

Date contact:
Krill Oil Impex SRL
Sos. Iancului Nr. 27
Site: www.Krilloil.ro, www.Omega369.ro
Tel: 076 44 77 646
E-mail: [email protected]


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Policlinica OCH Constanța
Tel: 0241480400
Constanta, Strada Flămânda Nr. 19, Constanța
Biomedica Servicii Medicale
Tel: 0233231513
Piatra-Neamt, Bulevardul Decebal 4, Piatra Neamț, 610012

Citeste si despre:

Liposarcomul - simptome, cauze, tratament Tumorile stromale gastrointestinale din perspectiva oncologului Verucile genitale: cauze, simptome si tratament dm sprijina femeile din Romania MedLife extinde reteaua de clinici dedicate sanatatii mintale - MindCare, cu o noua unitate la Craiova Melasma - cauze, tratament si prevenire Cancerul la inima, o raritate - de la diagnostic la tratament