Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii cartofii.
  2. Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
  3. Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
  4. Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
  5. Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
  6. Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
  7. Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.


Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.





Citeste si despre:

Alaptarea Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Capsunile: surse naturale de antioxidanti 8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil Cat inseamna o portie de fructe sau legume? 28 de alimente supernutritive 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Zece beneficii ale unei alimentatii sanatoase Afectiuni ale sistemului digestiv Cum sa evitati cresterea in greutate iarna Vitamine si suplimente pentru par Pasi practici de pregatire pentru chimioterapie Cauzele si prevenirea sensibilitatii dentare Dieta Ornish