Pui la cuptor cu migdale

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
  2. Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
  3. Se unge tava cu ulei.
  4. Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
  5. Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).

Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alegeri alimentare sanatoase Suferi de hemoroizi? Iata ce trebuie sa mananci ca sa scapi de ei Plan de detoxifiere pentru 7 zile Dieta restrictiva caloric Detoxifiere naturala de primavara Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta de 4 zile Retete pentru detoxifiere Diete specifice pentru detoxifiere Inlocuitori pentru unt 13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu