Broccoli, usturoi, soia sau ton sunt alimente care lupta impotriva cancerului de colon, eliminand celulele canceroase din organism.
O alimentatie echilibrata, bazata pe consumul de legume crucifere, fructe si legume proaspete, lactate si peste este cheia unei vieti sanatoase.
1. Usturoi
Usturoiul contine antioxidanti, care previn imbatranirea prematura si inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism si stimuleaza sistemul imunitar.
2. Broccoli
Broccoli face parte din familia de legume crucifere, alaturi de varza de Bruxelles, conopida, gulia si hreanul. Elimina substantele carcinogene din organism si contine substante naturale extrem de puternice.
Aceste substante suprima dezvoltarea celulelor cancerigene. Broccoli este bogat si in fibre, vitaminele A, E si K, care stimuleaza sistemul digestiv si imunitar.
3. Soia
Soia contine molecule naturale de grasime care sunt toxice pentru celulele cancerigene, ajungand astfel la eliminarea acestora din organism.
4. Lapte
Laptele este o sursa importanta de calciu. Consumul regulat de lapte ajuta la dezvoltarea sistemului osos. Laptele elimina substantele nocive din organism si inhiba dezvoltarea celulelor si tumorilor canceroase.
5. Portocale
Portocalele contin cantitati importante de acid folic, care ajuta la sintetizarea si refacerea ADN-ului.
6. Ton
Tonul este bogat in seleniu, un mineral care detoxifica organismului. Contine si acizi grasi omega 3 si omega 6 care previn toate tipurile de cancer si reduce riscul mutatiilor celulare.
In cazul in care articolul nu a acoperit in totalitate un anumit aspect care va intereseaza, va incurajam sa ne trimiteti sugestii pentru completare. Astfel, ne veti ajuta sa completam si sa imbunatatim continutul pentru toti cititorii.