Multi - Gyn Actigel

Prospect

Publicat: 08 Ianuarie 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Prezentare

Tub de aluminiu de 50 ml, cu aplicator special pentru uz intern.

Compozitie

Ingrediente active: Extract Aloe Barbadensis, 2QR (Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer), Guma Xanthan, Glicerina, Caprylyl Glycol *2QR, polizaharide bio-active patentate.

Multi-Gyn Actigel este un produs natural, sigur, fara reactii adverse, se poate folosi in perioada sarcinii si alaptarii.

Nu contine parfum, conservanti, hormoni, substante iritante.

Indicatii

Trateaza disconfortul vaginal

- Gel bio-activ natural, care actioneaza rapid si eficient in reechilibrarea pH-ului si florei vaginale
- eficient in vaginite si vulvo-vaginitele atipice
- Efect antiinflamator, antiseptic,antibacterian
- Calmeaza durerile, roseata si sensibilitatea mucoasei
- Dezinfectant local, nu permite grefarea Candidei albicans sau a altor germeni patogeni dupa administrarea de antibiotice
- Aplicator inclus, este comod si usor de folosit

Este principalul produs cu inalta eficienta in rezolvarea unei game largi de probleme vaginale. Produsul ofera o atenuare imediata a disconforturilor vaginale comune: senzatii de usturime, mancarimi, scurgeri anormale si mirosuri neplacute, iritatii, roseata.

Doze si mod de administrare

- aplicatii externe si/sau interne (folosind aplicatorul atasat)
- preventie: o aplicatie /zi extern sau intern
- tratament: 2-3 aplicatii pe zi extern sau intern

Reactii adverse

Fara reactii adverse, contraindicatii, se poate administra si in sarcina.

Citeste si despre:

Gripa: Ghid complet pentru preventie, diagnostic si tratament Mezoteliomul cat de rar este si cum il tratam Sarbatori fericite si sanatoase: Cum sa mentii echilibrul intre distractie si sanatate in perioada festiva Terapii inovatoare in tratamentul leucemiei si al limfoamelor Legatura intre disfunctiile tiroidiene si tulburarile depresive si anxioase Implanturi dentare: Sfaturi de la Dr. Buza pentru prevenirea pierderii osoase dupa extractia dentara Ce afectiuni pot fi detectate cu ajutorul unui RMN cerebral Medicina tintita: generalitati, istoric si perspective Cancerul pulmonar non-microcelular: abordari terapeutice si strategii personalizate Osteoporoza si rolul hormonilor in sanatatea osoasa Menopauza si terapia de substitutie hormonala: benefici si riscuri Tulburarile de crestere la copii: terapiile hormonale si provocarile etice