FAWAR LEMON, granule efervescente

Prospect

Publicat: 20 Septembrie 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Fawar Lemon si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

FAWAR LEMON, granule efervescente cu gust placut, fara zahar, se administreaza chiar in momentul efervescentei. FAWAR LEMON asigura o mai buna performanta a tractului gastro-intestinal fiind in acelasi timp si o sursa de vitamina B2. Nu contine cofeina.

Mod de administrare

Adulti: se toarna continutul unui pliculet la o jumatate de pahar de apa potabila si se bea in timpul efervescentei, dupa masa.

Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului.
Supliment alimentar sub forma de granule efervescente, cu aroma de lamaie. Indulcit cu zaharina. Se prepara cu apa potabila.

Doza zilnica recomandata:
Adulti: 1 - 3 pliculete pe zi, dupa mese.
Copii (3-12 ani): jumatate din doza adultului

Ambalaj de carton continand 6 pliculete a cate 5 g Fawar Lemon.

Atentionari si precautii

Precautii

A nu se depasi doza zilnica recomandata. suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Informatii suplimentare

Compozitie

Supliment alimentar sub forma de granule efervescente, cu aroma de lamaie. Indulcit cu zaharina. Se prepara cu apa potabila.

Ingrediente

Bicarbonat de sodiu, riboflavina, Acid tartric, Acid citric, Zaharina, Aroma.




Vitamine+Minerale

Doza zilnica (3 pliculete)

Procent din DZR*

Riboflavina

1.5 mg

94%

Sodiu (din bicarbonat de sodiu)

2.298 g

115%

*DZR = doza zilnica recomandata

Citeste si despre:

Trahomul – conjunctivita granuloasa Delirium Cele mai toxice spatii din interiorul casei Cum sa ne protejam de alergiile toamnei? Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Sunteti pregatiti pentru sezonul alergiilor? Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele Interventii cosmetice : generalitati despre piele Intrebari frecvente despre homeopatie Histiocitoza X (histiocitoza cu celule Langerhans)
Cere sfatul medicului ×