#roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor!

Actualizat: 02 Mai 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Neputinta si imobilitatea, consecinte ale anumitor diagnostice, ar trebui sa nu mai invinga niciun pacient.

In Enayati Hospital, tehnologia revolutionara a dat mana cu empatia si a adus solutii de recuperare robotica rapida, care se adapteaza nevoilor diferitelor patologii si imbunatatesc semnificativ reabilitarea motorie a celor atinsi de afectiune.

Pacientii care au supravietuit unui accident, care au trecut prin interventii chirurgicale complicate sau care au fost diagnosticati cu boli neurologice ce le-au diminuat capacitatea de miscare au acum sansa la o recuperare mai usoara, robotizata.
Cel mai bun aparat de reabilitare medicala, #roboterapeutul din baza de recuperare a spitalului privat din nordul capitalei, Enayati Hospital, este in fapt un exoschelet controlat in permanenta de un kinetoterapeut, cu indicatori precisi, urmariti computerizat, conform recomandarilor medicale, care sprijina pacientul pe tot parcursul reabilitarii sale. De-a lungul spitalizarii, cu ajutorul unui plan personalizat de tratament elaborat in functie de problema medicala a pacientului, acest aparat extraordinar este asistat de ce mai buna tehnologie si face ca dobandirea mobilitatii sa fie un proces mai usor de suportat si cu rezultate remarcabile.

Tehnologia avansata pe care o foloseste #roboterapeutul face din acesta cea mai buna alegere pentru persoanele care se confrunta cu limitari motorii sau neurologice, cum ar fi cele cauzate de accidente vasculare cerebrale, de traumatisme ale maduvei spinarii sau de alte afectiuni neurologice, precum scleroza multipla.
Acest robotul medical ajusteaza nivelul de sprijin sau rezistenta a pacientului in timp real si evalueaza cu precizie miscarile, ceea ce ajuta la monitorizarea corecta a progresului acestuia. Astfel, recuperarea neuromotorie asistata de #roboterapeut, ca tratament personalizat si constant, devine esentiala in procesul de reabilitare medicala.

La Enayati Hospital, recuperarea medicala robotica este sustinuta de o echipa dedicata care cuprinde peste 30 de specialisti in domeniul recuperarii, care folosesc aceasta tehnologie revolutionara pentru a-i ajuta pe pacienti sa mearga mai departe. Astfel, planul de tratament este adaptat nevoilor specifice ale fiecarui pacient si diagnosticului acestuia, amplificand eficacitatea recuperarii ulterioare.

In plus, arhitectura acestui echipament robotizat este gandita pentru a reduce riscurile de accidentare si asigura un mediu confortabil pentru pacienti. Totodata, tehnologia computerizata si asistata de #roboterapeut permite monitorizarea progresului pacientului, incurajandu-l in timp real, prin inregistrarea salturilor de evolutie si analiza rezultatelor obtinute.

„Ne bucuram sa avem la indemana acest aparat robotizat care, probabil este cel mai bun din tara la acest moment, si care ne permite o ajustare fina a tratamentului, respectiv cresterea semnificativa a sanselor de reabilitare ale pacientilor nostri. Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, oferim o speranta reala celor care se lupta sa-si recupereze mobilitatea si autonomia. Pacientii nostri, indiferent de varsta, au inregistrat imbunatatiri spectaculoase in evolutia reabilitarii, ceea ce ne confirma valoarea esentiala a acestei abordari inovatoare, prin recuperarea robotizata, oferita de #roboterapeutul nostru.”, afirma Dr. Mihaela Parnia, medic specialist Recuperare medicala, Sef al Bazei de Recuperare din Enayati Hospital.

Sprijiniti si asistati de aparatura specializata si super-performanta de recuperare medicala, precum si supervizati de specialisti care practica medicina din suflet si cu responsabilitate, pacientii pot vedea imbunatatiri esentiale in mobilitatea si functionalitatea lor. Enayati Hospital este un spital privat in care, de-a lungul timpului, cazuri grele au fost rezolvate prin precizia tehnologiei momentului, amplificata de empatia si dedicarea echipei medicale.

Parte din Orasul Medical, Enayati Hospital impune standarde superioare in domeniul ingrijirii medicale si asigura fiecarui pacient o experienta de reabilitare medicala la nivel de excelenta.

Alege recuperarea medicala cu internare in Enayati Hospital pentru a beneficia de un plan de tratament complet, asistat inclusiv de aparatura de top, robotizata!

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

14 lucruri pe care ochii le dezvaluie despre sanatatea ta 6 greseli care iti perturba somnul. Vezi daca si tu le faci! 5 secrete ale oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata Topul greselilor pe care le faci seara si iti afecteaza sanatatea 6 greseli frecvente pe care le fac femeile in materie de sex Obiceiuri ciudate care duc la cresterea in greutate Aronia si sanatatea cardiovasculara: un remediu pentru hipertensiune Indicatii dupa inserarea unui implant dentar Cand se considera ca esti prea bolnav sau contagios pentru a merge la serviciu? Cum sa renuntati mai usor la obiceiurile nesanatoase Masuri pe care sa le iei, ca sa fii mai sanatos vara Ciclul vietii de familie Vara si pericolele sale pentru amigdale Nu ratati aceste semne timpurii ale sarcinii