Biotics

Prospect

Publicat: 05 Ianuarie 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Biotics si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Biotics este un produs probiotic care asigura buna functionare a Tubului digestiv, atat la adulti, cat si la copii. Datorita continutului de Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium breve, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului: de asemenea, se foloseste asociat tratamentului cu antibiotice orale, datorita capacitatii de a reface flora intestinala.

Mod de administrare

- pentru restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal: 1-3 capsule/zi;
- pentru prevenirea tulburarilor de tranzit din timpul calatoriilor: 1 capsula de trei ori/zi; se incepe cu 2 zile inaintea calatoriei si se continua 2 zile dupa calatorie;
- pentru a contracara efectul antibioticelor de distrugere a florei intestinale: 2-3 capsule/zi, in timpul tratamentului, luate la 3 ore dupa administrarea antibioticului si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului.

Se administreaza cu un pahar de apa, de preferat in timpul meselor.

Atentionari si precautii

Precautii

Nu se administreaza la copii sub 3 ani.

Cum se patreaza Biotics

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat.

Informatii suplimentare

Compozitie

Biotics Capsule contine minimum 1x 109 organisme viabile per capsula: Lactobacillus acidophilus 4,72 mg si Bifidobacterium breve 2,02 mg. Excipienti pentru o capsula: maltodextrina, gelatina, stearat de magneziu, vitamina C.

Ambalaj

Biotics se prezinta sub forma de capsule ambalate in blister; cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule.

Citeste si despre:

Sarbatori fericite si sanatoase: Cum sa mentii echilibrul intre distractie si sanatate in perioada festiva Terapii inovatoare in tratamentul leucemiei si al limfoamelor Legatura intre disfunctiile tiroidiene si tulburarile depresive si anxioase Medicina tintita: generalitati, istoric si perspective Cancerul pulmonar non-microcelular: abordari terapeutice si strategii personalizate Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Osteoporoza si rolul hormonilor in sanatatea osoasa Menopauza si terapia de substitutie hormonala: benefici si riscuri Tulburarile de crestere la copii: terapiile hormonale si provocarile etice Prolapsul vaginal si impactul asupra sanatatii feminine Rolul kinetoterapiei in tratarea durerilor lombare cronice