Biotics

Prospect

Publicat: 05 Ianuarie 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Biotics si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Biotics este un produs probiotic care asigura buna functionare a Tubului digestiv, atat la adulti, cat si la copii. Datorita continutului de Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium breve, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului: de asemenea, se foloseste asociat tratamentului cu antibiotice orale, datorita capacitatii de a reface flora intestinala.

Mod de administrare

- pentru restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal: 1-3 capsule/zi;
- pentru prevenirea tulburarilor de tranzit din timpul calatoriilor: 1 capsula de trei ori/zi; se incepe cu 2 zile inaintea calatoriei si se continua 2 zile dupa calatorie;
- pentru a contracara efectul antibioticelor de distrugere a florei intestinale: 2-3 capsule/zi, in timpul tratamentului, luate la 3 ore dupa administrarea antibioticului si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului.

Se administreaza cu un pahar de apa, de preferat in timpul meselor.

Atentionari si precautii

Precautii

Nu se administreaza la copii sub 3 ani.

Cum se patreaza Biotics

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat.

Informatii suplimentare

Compozitie

Biotics Capsule contine minimum 1x 109 organisme viabile per capsula: Lactobacillus acidophilus 4,72 mg si Bifidobacterium breve 2,02 mg. Excipienti pentru o capsula: maltodextrina, gelatina, stearat de magneziu, vitamina C.

Ambalaj

Biotics se prezinta sub forma de capsule ambalate in blister; cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule.

Citeste si despre:

Rejuvenarea pielii cu laser CO2 Modificari ale pielii in sindromul ovarelor polichistice Abordarea acneei in sarcina Ai menstruatii neregulate si par in exces? Afla care este afectiunea de care suferi Miocardita, inflamatia muschiului inimii #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Tumorile cardiace - canceroase si necanceroase Tumorile oculare din perspectiva oncologului Cordul atletului, o forma de hipertrofie a ventriculului stang 25 de ani de DENT ESTET in Romania Gest de speranta! Beatrice Caslaru, multipla campioana la inot, si-a donat prima medalie europeana in cadrul programului MedLife de testare genetica gratuita pentru copiii cu cancer
Cere sfatul medicului ×