hipoglicemia

Diabetul zaharat

Postata de marina burgheaua cu 10 ani in urma.

Buna ziua!! Am diabet tip 2, urmez tratament (RENEOS 2mg) si noapte imi scade glicemia foarte mult cu toate ca mananc de 2-3 ori pe noapte!! Mi se intampla foarte des si din aceasta cauza am si ''''tremuraturi;; , palpitatii, tahicardie, atacuri de panica si tensiune arteriala mare! Dimineata cand imi iau glicemia o am de la 30-40. As dori si eu un sfat daca se poate! Multumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului

acum o luna

Buna ziua,

Ac***a in vedere ca aveti diabet tip 2 si urmati un tratament specific, dar simptomele pe care le descrieti continua sa apara, poate fi necesar sa va revizuiti tratamentul sau sa il adaptati in functie de stilul dvs. de viata si de starea dvs. de sanatate.

Ceaiurile de anghinare, urzica sau scortisoara, de exemplu, pot ajuta la controlarea glicemiei. Totusi, este foarte important sa va adresati medicului dvs. pentru a va ghida in aceasta directie.

De asemenea, este important sa va monitorizati alimentatia. Desi mancati de 2-3 ori noaptea, in cazul dvs. este esential ceea ce mancati, nu cand mancati. Alimentele bogate in fibre, precum cerealele integrale, legumele si fructele, pot ajuta la scaderea glicemiei.

De asemenea, evitati alimentele care pot creste brusc nivelul de zahar din sange, cum ar fi produsele grele, grase si cele bogate in zahar.

In plus, este esential sa faceti exercitii fizice in mod regulat. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea sensibilitatii la insulina si la scaderea nivelului de zahar din sange.

Este important sa consulti un medic pentru o evaluare adecvata a situatiei.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/diabet

Articol de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Diabetul-Zaharat/cauzele-episoadelor-de-hipoglicemie_17381

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Afectiuni cutanate in diabetul zaharat Ingrijirea copiilor diagnosticati cu diabet zaharat Programul national de diabet zaharat Teste de laborator utile in monitorizarea diabetului zaharat Masurarea carbohidratilor la femeile cu diabet zaharat gestational

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua