Macaroane cu branza si legume

Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 470
Colesterol: 76 mg
Grasimi: 23.5 g
Carbohidrati: 42.7 g
Proteine: 26.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se pune o oala mare de apa la fiert
  2. Se adauga pastele, ceapa si usturoiul si se fierb 3 minute.
  3. Se adauga mazarea si morcovii.
  4. Intr-un bol mediu, se amesteca laptele, branza si mustarul si se condimenteaza cu piper si sare si se adauga peste paste.
  5. Se pune din nou oala la foc mic si se amesteca constant timp de 2 minute, pana ce se topeste branza.
  6. Se presara branza rasa peste portii.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Greselile legate de sanatate ale femeilor Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima 10 pericole alimentare Indicele glicemic al alimentelor Retete culinare pentru tatii ocupati Dieta pentru afectiunile gastrointestinale De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Gastrita. Regim alimentar Intoleranta la fructoza Dieta Ornish Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi Dieta cu ciocolata