Portia de Sanatate

Actualizat: 22 August 2016
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Marti, 19 aprilie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 11-lea volum din colectia „Portia de sanatate”. Un proiect plin de...viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Al unsprezecelea volum al seriei descrie pierderea memoriei, problemele prostatei, psoriazisul, raceala si gripa, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, presopunctura, reflexoterapia, masajul, yoga etc.

In continuare sunt prezentate pe larg fitoterapia – metoda terapeutica cea mai raspandita in lume – si organoterapia – tratarea organului sau tesutului bolnav prin administrare de extrase de organe sau tesuturi omoloage.

Vei citi informatii despre aminoacizi, necesari fiecarei celule din organism, si despre tiamina - vitamina B foarte importanta pentru un metabolism sanatos si buna functionare a sistemului nervos. Vei mai citi si despre sase dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: aloe vera, dovleacul, echinaceea, ginkgo biloba, rostopasca si verbina.

Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 40 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.


Citeste si despre:

6 greseli care pot afecta starea de sanatate Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate Este sanatoasa guma de mestecat? Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase Mituri si adevaruri despre pierderea memoriei Pierderea memoriei - cand ar trebui sa ne ingrijoram? #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Ai inceput sa uiti? Iata ce poti face pentru imbunatatirea memoriei Cum sa scapam de problemele de memorie 9 alimente care imbunatatesc memoria Afectiuni care pot provoca pierderi de memorie 7 modalitati de prevenire a pierderilor de memorie Pierderile de memorie: 5 motive de ingrijorare Sfaturi pentru imbunatatirea memoriei
Cere sfatul medicului ×