IPS Bartolomeu urmeaza un tratament cu antibiotice la Spitalul Clinic Judetean Cluj

Publicat: 13 Ianuarie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Inalt Prea Sfintitul Bartolomeu, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, a fost internat cu diagnosticul de "episod infectios respirator" si urmeaza tratament cu antibiotice in Clinica Medicala I, a declarat, luni, Cristina Ciortea, managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj.

"Este internat cu un episod infectios respirator, urmeaza un tratament cu antibiotice si se simte bine. Lucrurile sunt sub control. El va ramane internat cateva zile”, a precizat Cristina Ciortea.

IPS Bartolomeu se afla internat in spital de sambata, din cauza unei raceli. Purtatorul de cuvant al Mitropoliei, preotul Bogdan Ivanov, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca inaltul prelat ortodox a fost sfatuit de medici sa se interneze. "Este vorba de o raceala ca a necesitat tratament sub supraveghere medicala. Inalt Prea Sfintia sa a fost internat sambata si va fi externat in cursul acestei saptamani, insa este activ si lucreaza din spital”, a declarat Ivanov.

Potrivit acestuia, mitropolitul se imbolnavise usor in toamna anului trecut, dupa o vizita la Iasi, el fiind, de altfel, putin racit si in luna decembrie, cand a dat mesajul de Craciun, in prezenta ziaristilor.

IPS Bartolomeu va implini 88 de ani in data de 18 martie.


Citeste si despre:

Importanta administrarii probioticelor in perioada tratamentului cu antibiotic Importanta administrarii probioticelor in timpul tratamentului cu antibiotice Simptomele si tratamentul tulburarilor de anxietate Riscurile la care te expui cand iei antibiotice fara recomandarea medicului Prevenirea infectiilor de tract urinar 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? Analize imunologice (sifilis, reumatism, febra tifoida, bruceloza, boli virale) Durerea in gat Vaccinarea antipneumococica (vaccinare neinclusa in programul national de imunizari) Ce pericole mai putin cunoscute ascund somniferele Durerile in gat: de ce apar si cum le tratam?