Cioppino

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Citeste si despre:

Neuroborelioza, complicatie a bolii Lyme Acidoza lactica: cauze si simptome Retinita de cauza infectioasa Refluxul laringo-faringian MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia grupului Routine Med din Tulcea Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Hiperreactivitatea bronsica Vaccinul antirabic: cand se face si cat timp este valabil Boala ghearelor de pisica Oprirea sarcinii din evolutie Frigul si sanatatea respiratorie: cum influenteaza temperaturile scazute afectiunile pulmonare