ULTRAPROCT - unguent

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021
Prospect produs: ULTRAPROCT unguent








Afisare pentru tiparire
ULTRAPROCT unguent
, unguent


combinatii









Indicatii: Hemoroizi, fisuri anale superficiale, inflamatii rectale.


Compozitie: 1 g unguent contine 0,92 mg fluocortolon-21-pivalat, 0,95 mg fluocortolon-21-hexanoat si 5 mg cinchocainhidrochlorid.


Contraindicatii: Ultraproct nu va fi indicat in infectii specifice ale pielii (sifilis, tuberculoza), varicela si reactii ale vaccinului antivaricelic in zona de tratament. In afectiuni micotice este necesara o terapie antimicotica concomitenta. In primele trei luni de sarcina, nu se recomanda nici un fel de tratament local cu produse continand corticoizi.


Efecte secundare: In cazuri rare pot aparea reactii alergice locale. La o folosire indelungata (peste 4 saptamani), nu se exclud modificari locale ale tegumentului (cum ar fi atrofia tegumentului).


Mod de administrare: Ultraproct se va aplica de preferinta dupa scaun si in urma unei atente toalete locale. Ameliorarea de cele mai multe ori rapida nu trebuie sa determine intreruperea precoce a tratamentului. Pentru a se evita recidivele, chiar si dupa disparitia simptomelor, trebuie continuat tratamentul cel putin 1 saptamana, dar la intervale mai rare, numai 1 data pe zi, fara a se depasi insa o perioada totala a tratamentului de 4 saptamani. Daca nu exista o alta indicatie, se va administra unguentul de doua ori pe zi, iar in prima zi, pentru o mai rapida calmare a simptomelor, pana la 4 ori. Recomandari suplimentare: Incercati sa adoptati un mod de viata care sa va permita luarea unor masuri de evitare si calmare a afectiunilor descrise anterior.


Forma de prezentare: Tuburi cu 15 g unguent.

A.P.P.: Producator: Schering AG

Citeste si despre:

Alegerea cremei hidratante potrivite pentru ten Anticonceptionalele si efectele secundare asupra celorlalte viscere Conjunctivita - cauze, simptome, tratament Abcesele cutanate: tipuri, cauze si tratament Medicamente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Cum sa va feriti de germenii din salile de antrenament Modificarile sexuale si fizice aparute pe masura inaintarii in varsta Ingrijirea mainilor si a unghiilor Aftele si sanatatea dentara 13 produse de care nu aveti nevoie
Cere sfatul medicului ×