ECOFLORINA, solutie buvabila

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Ecoflorina si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Indicatii terapeutice si mod de administrare: Se recomanda in mod special in terapia auxiliara a refacerii florei microbiene intestinale, alterata in urma tratamentelor cu antibiotice si/sau chimioterapice, 1-2 flacoane pe zi, preferabil intre mese.
In timpul unei antibioterapii se recomanda administrarea de Ecoflorina in intervalul dintre doua doze de antibiotic.

Caracteristicile produsului: Ecoflorina este un preparat constituit dintr-un amestec de fermenti din familia lactobacililor, prezenti in mod obisnuit in intestin, lipsiti de patogenitate.

Administrati pe cale orala, acestia parvin in intestin, unde intalnesc un mediu ideal pentru reproducere, repopuland astfel flora enterica fiziologica. Acestia produc vitaminele complexului B, in special B12, favorizand absorbtia. Administrarea ecoflorinei contribuie la refacerea sintezei enterice a acestor factori proenzimatici si favorizeaza corectarea disvitaminozelor datorate antibioticelor si chimioterapicelor in general.

Mod de amdinistrare

Dupa deschiderea capsulei de plastic, se preseaza dopul pentru caderea continutului in lichid. Se agita inainte de administrare si, eventual, se poate dilua in putina apa.

Informatii suplimentare

Compozitie

Flacon cu dop dozator a cate 7, solutie buvabila.

Citeste si despre:

Infectia cu Helicobacter pylori Frica de raceala? Pregateste-ti “scutul” contra racelilor, in mod natural si sanatos 4 solutii pentru un somn lung si odihnitor Caderea parului, solutii performante 10 solutii eficiente pentru combaterea congestiei nazale Metode moderne care fac posibila obtinerea sarcinii si a nasterii unui copil sanatos in 2023 Excelenta in medicina prin sistemul medical privat 6 solutii anti-imbatranire recomandate de dermatologi Solutii de urgenta pentru herpes, cearcane si cosuri De ce apar pungile de sub ochi. Afla cele mai bune solutii pentru a le combate Cele mai eficiente solutii naturale care te scapa de acnee si de pistrui Cistitele repetate la femei, solutii numeroase in farmacii, dar care au sustinere stiintifica? Partea I