Biotics baby

Prospect

Publicat: 05 Ianuarie 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Biotics baby si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Biotics Baby asigura un tranzit intestinal normal, normalizeaza scaunele prea dese sau prea rare ale copilului si imbunatateste starea generala a organismului.
Biotics baby este un produs probiotic destinat in special copiilor, dar este recomandat si adultilor care prefera acest mod de administrare: plicuri cu pulbere care se dizova in apa sau lapte.
Biotics baby se foloseste in asociere cu tratamentul cu antibiotice orale, datorita capacitatii de a reface flora intestinala. De asemenea, contribuie la cresterea imunitatii generale a organismului.

Pentru restabilirea si mentinerea echilibrului intestinal (in stari de constipatie si diaree): 1-3 plicuri pe zi, la indicatia medicului:
o Constipatie cauzata de alimentatia artificiala sau de diversificarea alimentatiei la sugari.
o Tulburari de tranzit (alternanta de constipatie cu diaree), cauzate de stres, in intestinul iritabil.
Asociat tratamentului cu antibiotice orale, pentru a contracara efectul acestora de distrugere a florei intestinale: 2-3 plicuri zilnic, in timpul tratamentului, la 3 ore distanta dupa administrarea antibioticului. Se va administra Biotics baby inca o saptamana dupa terminarea antibioticului.
Tulburari de tranzit intestinal din timpul calatoriilor: cate 1 plic de 3 ori pe zi: se incepe cu 2 zile inaintea calatoriei si se continua cu 2 zile dupa calatorie.
Perioade de constipatie dupa interventii chirurgicale (la indicatia medicului curant, in paralel cu alimentele lactate fermentate).

Mod de administrare

1 plic x 1-3/ zi, la indicatia medicului pediatru sau a medicului de familie.
Continutul unui plic se dizolva intr-un pahar cu lapte. Se administreaza in timpul meselor.

Informatii suplimentare

Compozitie

Compozitie : lactobacili, 250 milioane tulpini / plic.

Ambalaj

Cutii cu 10 plicuri.

Citeste si despre:

BABY EXPO, Editia 34 de Primavara isi deschide portile Asigurarea sanatatii si sigurantei de la nastere pana la varsta de 2 ani Diferenta dintre depresia si psihoza postpartum Influenta aspirinei asupra fertilitatii feminine Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Sfaturi pentru ca bebelusul sa doarma linistit! Depresia post-partum Cocaina Diabetul zaharat insulino-dependent (DZ de tip I) la copii Depresia postpartum - de ce apare si cum poate fi invinsa?
Cere sfatul medicului ×