ASPEGIC 1000, pulbere

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Aspegic 1000 si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Aspegic 1 000 este recomandat pentru actiunile sale analgezica, antipiretica si, in doze mari, antiinflamatorie in: diverse dureri, cefalee, dureri dentare, nevralgii, sciatica, lumbago, febra musculara, artroza; stari febrile, stari gripale, guturai, diverse afectiuni specifice sezonului rece; afectiuni reumatice.

Mod de administrare

Adulti: 1 plic de 3 ori pe zi, daca este necesar. Copii: Conform prescriptiei medicale.

Atentionari si precautii
Contraindicatii

Ulcer gastroduodenal; alergie la acid acetilsalicilic; ultimul trimestru de sarcina; boli hemoragice.

Precautii

Se recomanda avizul medicului in caz de antecedent de ulcer gastric, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau in doze mari, de astm, de insuficienta renala, de antecedent alergic la acid acetilsalicilic sau la salicilati, de dispozitiv intrauterin.
Sarcina: A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii. Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.

Sarcina si alaptarea

A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii.

Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.

Informatii suplimentare

Compozitie

Acetil salicilat de lizina 1 800 mg, corespunzand la 1000 mg acid acetilsalicilic. Excipienti (aroma etc.) pentru un plic. Aspegic 1 000 nu contine sodiu, acest produs poate fi utilizat chiar si in caz de regim strict fara sare.

Citeste si despre:

Glutetimida Consecintele unei supradoze de aspirina Malformatii cardiace congenitale Copilul cu greutate mica la nastere: cauze si prevenire Placenta Abruptio Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Protectia sanatatii si securitatii lucratorilor fata de riscurile datorate expunerii la azbest Normele privind suplimentele alimentare - ordin 1069/2007 Legatura dintre tensiunea arteriala, dieta si greutatea corporala Artrita juvenila reumatoida Hipoacuzia (auz slab) la copil
Cere sfatul medicului ×