APILARNIL POTENT Y, drajeuri

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Apilarnil Potent Y si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Disfunctii sexuale la barbat: impotenta, scaderea libidoului, insuficienta ejacularii (se recomanda asocierea psihoterapiei).

Biostimulator al functiilor sexuale la barbat, vasodilatator in sfera pelvina.

Mod de administrare

Oral, obisnuit 1 drajeu de 3 ori/zi, in cure de 7-10 zile separate prin pauze de 5-6 zile; la nevoie 1 drajeu de 4 ori/zi, 7 zile, apoi 1-2 drajeuri/zi, timp de o luna; tratamentul trebuie individualizat.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Carcinom de prostata, adenom de prostata, carcinom de san la barbati, boli hepatice grave; prudenta in toate afectiunile in care retinerea de sare si apa poate fi daunatoare (insuficienta cardiaca,hipertensiune arteriala, stari migrenoase, epilepsie etc.); prudenta la barbatii in varsta, folosirea dozelor mari la adolescenti este contraindicata; se va evita la femei, este contraindicata in timpul sarcinii, se va evita la bolnavii cu anemii megaloblastice (prin continutul in acid folic poate intarzia stabilirea diagnosticului si instituirea tratamentului corect). Metiltestosteronul continut figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi).

Reactii adverse posibile

Rareori reactii alergice, bufeuri de caldura, insomnie (daca se administreaza inainte de culcare); metiltestosteronul continut poate favoriza retentia hidrosalina, poate creste calcemia, produce uneori pozitivarea probelor hepatice si icter colestatic; dozele mari de iohimbina pot provoca hipotensiune arteriala,tremor,excitatie centrala.

Informatii suplimentare

Compozitie

Drajeuri continand apilarnill iofilizat 30 mg, extract de telinadeshidratat 90 mg, metiltestosteron 7 mg, acid folic 5 mg, iohimbina clorhidr. 4 mg, papaverina clohidr. 60 mg, glicerofosfat de calciu 80 mg (flac. cu 40 buc.).

Citeste si despre:

Fentanil Cannabisul si cannabinoidele LSD Trigliceridele 25 de antibiotice descoperite recent de cercetatori, o speranta noua pentru medicina #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Indulcitorii artificiali - sanatosi sau nu? Glutamatul de sodiu utilizat ca adaos alimentar - un pericol pentru sanatate Cafeina Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc Cele mai frecvente 'povesti' pe care femeile le spun doctorilor
Cere sfatul medicului ×