???

Contraceptie

Postata de alina1037 cu 15 ani in urma.

de 6 zile am inceput sa iau anticonceptionale Logest...pot sa am contact fara nici o grija??adica putem sa o facem pana la capat?fara p***at intrerupt?am citit ca dupa cele 21 de pilule trebuie sa astept 7-8 zile pana la urmatoarea menstra in acele zile nu am voie sa am contact?va rog sa ma ajutati ca sunt incepatoare in acest domeniu...multumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

andrei178

acum 15 ani

Daca asa scrie pe prospect, mai bine respecti indicatiile de acolo. Sigur poti avea contacte, dar protejate, adica in perioada amintita nu se garanteaza anticonceptia, in sensul asta. Numai Bine!

Raspunde
 
0
 
alina1037

acum 15 ani

poi si in timp ce iau anticonceptionale pot sa am contact fara nici o grija???adica fara p***at intrerupt???

Raspunde
 
0
 
andrei178

acum 15 ani

p***atul intrerupt nu este o metoda anticonceptionala sigura...adica in timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi in vagin, inainte de intreruperea propriu-zisa. Daca vrei sa fii sigura 100%, pana luna urmatoare, foloseste prezervativul. E numai o parere. Numai Bine!

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Indicatia tratamentului cu pilula contraceptiva Fruntasi la avorturi, codasi la contraceptie 10 mituri despre contraceptie Contraceptie - diafragma si calota cervicala Contraceptivele hormonale si cancerul - mit si realitate

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua