Nepotul meu, care are 35 de ani, nu recunoaște, dar cred ca are halucinații vizuale.

Investigatii

Postata de Pacient cu 2 luni in urma.

Nepotul meu , care are 35 de ani , cred ca are halucinații vizuale, deoarece imi tot spune că-l urmăresc persoane și am observat ca de la o vreme este antisocial. Nu mai are servici, iar atunci când la avut nu s-a adaptat la el, motivînd ba că nu-i place, ba că colegii rad de el,etc. Perioada cea mai lungă în care a avut un servici, a durat 3 luni. In ultima perioada a consumat alcool și bea fff mult cola. Ia testosteron și ceva AMINOACIZI ptr mușchi. S-a îngrășat f mult și nu mai vrea să meargă nici la sala. Plimbările care le face, doar seara, le face doar însoțit de cineva din familie.Am impresia că-i e frica de ceva sau că va pariu ceva. Oricum am observat ca ii e frica de mașini. Familia i-a propus să meargă la medic dar el refuza mereu, motivînd că ei au nevoie de psiholog și de psihiatru. Am incercat sa-l determinăm sa ia MAGNEZIU și stresclims, ceva naturist sa-l mai calmeze fiind f nervos si agitat) Si inca ceva , se spală f mult iar susul durează apoi 40 min.INTREBARE: Cum putem să.l determinăm să meargă la medic și ce tratament i.ar face bine. Chiar și ceva naturist macar. Multumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului

acum 2 luni

Buna ziua,

Problemele pe care le descrieti cu privire la nepotul dvs pot fi simptome ale unei variatii de afectiuni psihice, cum ar fi schizofrenia, tulburarea bipolara sau chiar o tulburare cauzata de consumul excesiv de alcool si substante. Este important ca nepotul dvs sa ajunga la un medic specialist cat mai curand posibil pentru a obtine un diagnostic si un tratament adecvat.

Puteti incerca sa il determinati sa mearga la doctor prin mai multe metode. Una ar fi sa aveti o discutie sincera cu el despre ingrijorarile dvs si sa exprimati ca doriti doar sa ii fie bine. Incercati sa ii explicati ca un medic poate ajuta si ca nu este nimic rusinos in a cere ajutor atunci cand este nevoie.

Puteti incerca, de asemenea, sa il determinati sa mearga la medic aducand in discutie preocuparile lui de sanatate. De exemplu, daca spune ca vrea sa se simta mai putin anxios sau sa doarma mai bine, puteti sugera ca un doctor ar putea fi in masura sa ii ofere ajutorul de care are nevoie.

Tratamentul va depinde de diagnosticul stabilit de medic, dar ar putea include medicamente care sa il ajute sa se simta mai bine si terapie pentru a-l ajuta sa inteleaga si sa isi gestioneze simptomele.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/psihiatrie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/despre-halucinatii_7944
sfatulmedicului.ro/Psihologie-si-psihoterapie/halucinatiile-vizuale_11519

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Metoda de investigare prin videocapsula endoscopica Investigatii ale functiei pulmonare 6 investigatii pentru orice bolnav de diabet Investigatii cardiologice de rutina Investigatii precise - RMN si CT - diferente, cand si de ce se fac?

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua