Infectie urinară cronica E coli

Infectii urinare Infectie urinara

Postata de [email protected] cu 13 ani in urma.

Buna ziua.As dori sa mă ajutati cu ceva raspunsuri.
Am 60 ani si am o infectie urinara cronica cu e-coli. In ultimii 2-3 frecventa infectiei este de o dată la 2-3 luni.Nu fac febra dar am dureri si urinari

frecvente.
La un moment dat am facut si Pielonefrita.
Tratamentul l-am luat după antibiograma dar bacilul a devenit rezistent la Negram, Ciprofloxacin, Norfloxacin, Ofloxacin, Cephalexin, Avelox, Ampi+Genta.
Concomitent medicul mi a administrat si tratamente adjuvante: urinex, urisan. Mentionez ca am efectuat tratament cu urisan timp de 6 luni.
Respect regimul hidric cu ceai diuretic zilnic.

Periodic am facut urocultura si chiar un RMN; nu s-a constatat nici litiaza ranala, vezicala sau malformatie de cai urinare.

Ultimul tratament a fost cu cedax 400mg/24 h 7 zile si urovaxom pe care il continui 3 luni.

Infectia imi reapare. Ma tem ca prea mult antiobiotic imi distruge imunitatea.


Ultimul rezultat la antibiograma arata e-coli sensibil la Cefoperazone si Piperacilin+Tazobactam.


Cum as putea scapa de aceasta infectie care revine atat de des?
Urovaxom il pot lua concomitent cu Urinal Acut (extract natural de merisor)?

Va multumesc anticipat pentru orice sfat.

Adauga raspuns

Raspunsuri (18)

[email protected]

acum 13 ani

Mentionez ca problema de mai sus este scris in numele mamei mele.

Raspunde
 
0
 
Medic Epuran

acum 13 ani

Cel mai probabil în cazul mamei d-vs este vorba despre nişte condiţii favorizante ale apariţiei acestor infecţii urinare, care ar trebui identificate şi eliminate. Recomand consultul unui medic urolog

Raspunde
 
0
 
[email protected]

acum 13 ani

Am fost consultata si de medic urolog si nefrolog. Tratamentul a fost administrat de medicul specialist. Litiaza si malformatiile au fost eliminate ca fiind favorizante.
Imi puteti spune ce alte conditii favorizante ale aparitiei infectiei mai pot fi?

Raspunde
 
0
 
Medic Epuran

acum 13 ani

Alte condiţii favorizante ale infecţiilor urinare ar putea fi reprezentate de: tumorile aparatului urinar, traumatismele renale, litiaza vezicală, stenozele uretrale (ocluziile de uretra), tumorile sau procesele inflamatoare genitale sau rectale (care comprima caile urinare)

Raspunde
 
0
 
[email protected]

acum 13 ani

Multumesc pt. informatii si timpul acordat

Raspunde
 
0
 
Eugenia 49

acum 13 ani

Am inteles ca sint eficace tincturile de merisor sau afine si mestecarea de scortisoara.Merita incercat.

Raspunde
 
0
 
Dr. Constantin Rusu

acum 13 ani

Tratamentul infectiilor urinare dupa menopauza poate fi destul de dificil daca nu se incearca, in paralel, refacerea florei microbiene vaginale cu o crema pe baza de estrogeni. Va sugerez, dupa aplicarea tratamentului hormonal local, o cura de Biseptol 2cp la 12 ore, timp de o saptamana (in cazul in care nu sunteti alergica la sulfamide).

Raspunde
 
0
 
[email protected]

acum 13 ani

Multumesc pt. sfat

Raspunde
 
0
 
Lidia

acum 11 ani

pentru e-coli, luati nitrofurantoină 100 mg, una dimineata si una seara in timpul mesei şi o data pe zi, Urinal Akut

Raspunde
 
0
 
Sanda D

acum 10 ani

Pentru infectie cu E-coli am facut tratament cu antibiotice ani la rand dar a tot reaparut si parca tot mai rezistenta si mai dureroasa.
De doua saptamani am inceput sa iau D-Mannose SW 700mg iau 2 pe zi cu extract din muguri de plop negru si ceai de galbenele.
Mi-au disparut durerile din primele zile de tratament dar 3 luni am facut tratamentul.
Il puteti cumpara din Cluj-Napoca sau de pe internet de la www.naturanoastra.ro

Incercati si voi, poate va ajuta. :)

Raspunde
 
0
 
Alina

acum 11 ani

Din pacate Nitrofurantoina nu se mai produce...

Raspunde
 
0
 
adina

acum 10 ani

Buna .Si eu am avut infectie urinara si am incercat cativa ani tratament cu antibiotice fara nici un rezultat, in sensul ca recidiva infectia dupa terminarea tratamentului.Am inceput sa caut un tratament naturist pentru ca din cauza antibioticelor am facut candidoza si am incercat d-mannose cu asparagus de la Swanson.Le-am gasit la o firma in Cluj-Napoca, site-ul lor este www.medicaldistrict.ro.Multa sanatate va doresc!

Raspunde
 
0
 
iulia

acum 9 ani

Sa vorbim deschis. Cine are infectii urinare cu e.coli nu va scapa toata viata de aceasta bacterie. Eu am de 15 ani si am epuizat toate variantele de tratament. E.coli va fi o parte din viata noastra pana traim. Cunosc pe cineva care se chinuie de la 18 ani, acum are 83 si nu a scapat de e.coli nici in ziua de azi. Asta e.

Raspunde
 
0
 
viopop56

acum 5 ani

urmariti pe internet cazul lui paolo un italian care a scapat in 2010 de infectia urinara cu e-coli

Raspunde
 
0
 
Lucia

acum 9 ani

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Raspunde
 
0
 
Anna

acum 8 ani

Am 21 de ani si de aproximativ 6 luni am contactat o infectie cu E-coli. Am luat antibiotic dar nu a trecut, de asemenea si pastile naturale impotriva infectiei tractului urinal. Dupa ce am terminat tratamentul.... Infectia a aparut din nou. Acum a inceput sa ma deranjeze din nou cu adevarat si am inceput alt tratament...care nu are niciun rezultat dupa 5 zile....

Aparent nu trece cu nimic...Nu mai stiu ce sa fac....

Raspunde
 
0
 
Utilizator11571029276

acum 5 ani

Luati pastile de merisor odata cu antibioticul la care este slab bacteria, trebuie sa fie unul anume, nu stiu nume românești pt ca eu am luat in Spania. Antibioticul il omoara iar merisorul il desprinde din rinichiul dvtra. 15 zile am avut eu tratament si a funcționat perfect. Sanatate!

Raspunde
 
0
 
Alexandru

acum un an

Cred ca autovaccin

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei Infectiile urinare la copii - inalte si joase Acupunctura si infectiile urinare Infectii urinare frecvente? Afla cauzele si cum le poti evita Infectiile urinare in anotimpul cald

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua