haemophilus parainfluenzae, de la ce se face acest virus ?

Infectii urinare

Postata de alex19ro cu 11 ani in urma.

As vrea sa stiu cauzele aparitiei, daca se transmite sexual?
Daca se poate un raspuns...am trimis in fiecare saptamana aceasta intrebare si nu am primit nici un raspuns :(
Chiar nu exista nici un doctor specialist ?
Va multumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (7)

Kasho

acum 11 ani

Aici aveti o traducere a unui articol din engleza, tot aici gasiti mai multe articole in engleza despre intrebarea dvs.

http://www***

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Kasho

acum 11 ani

sau chiar aici

//sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/haemophilus-parainfluenza


si mai explicit aici

//sfatulmedicului.ro/arhiva-medicala/infectia-cu-haemophilus-pagina_2

Raspunde
 
0
 
Gina

acum 9 ani

Am 40 de ani! Sufar de aceasta bacterie de peste 10 ani. De fapt mai bine zis in urma cu 6 ani pe antibiograma au denumit-o Haemophilus influentae A-B, apoi Haemophilus parainfluentae. Cu mai bine de 10 ani, pe antibiograma scria: pneumococ. La toate antibiogramele de-a lungul timpului acest Haemophilus iesea sensibil de fiecare data la aceleasi antibiotice. De fiecare data luam tratament corect si la indicatia medicului. Nu mi-a trecut niciodata. Era groaznic. Incepea cu o raceala banala si ajungeam sa nu mai am voce de atata tuse. Inainte ma tratau banal ca pe o raceala si ajungeau sa-mi dea antibiotice cand se agrava. Imi ziceau, nu e bine sa iei atatea antibiotice. Ma saturasem. M-am dus apoi si faceam antibiograme, singura, ca medicii ziceau ca n-am nimic, ca fac viroze respiratorii ca e sezon. Asa le denumeau mereu din adolescenta. Eu aveam Haemophilus. Asa ca in urma cu multi ani, am fost sa fac de capul meu prima antibiograma, ca ei imi tot faceau exudat si iesea negativ. Haemophilus nu se vede la exudat. Mi-ai zis ca am pneumococ. Din acel moment am fost mereu de cate 2 ori pe an sa fac examen sputa, flora si antibiograma. Iesea mereu Haemophilus si inca iese. Fac tratament de 2-3 ori pe an cu primele antibiotice de pe antibograma si anume: cloramfenicol, rifampicina, ampicilina si amoxicilina. Nu mi-a trecut niciodata. Medicul pneumolog de la Institutul Marius Nasta, a vru sa ma interneze pt un tratament injectabil. In acel moment am refuzat internarea pt ca nu ma puteam desprinde de munca. Am revenit la ea peste un an, pregatita de internare si m-a refuzat, zicandu-mi ca imi da un tratament pe baza de pastile, nou, bun. Am dat o gramada de bani si nu le-am putut lua. Imi provocau rectii adverse. Nici nu m-am mai dus la ea. A ajuns sa urmez iar banalul tratament cu pastile de pe antibiograma care nu are efect. La 2 saptamani dupa tratament, antibiograma iese identica. Mi-e lehamite de toti! Habar n-au, sunt aroganti si plini de ei, nu mai studiaza nimic ci raman la tratamententele schematice primite de sus si nu au nicio tragere in a trata bolnavul.

Raspunde
 
0
 
alex19ro

acum 9 ani

Cred ca pe dvs va afecteaza alta bacterie....la mine imi apare haemophilus parainfluenzae si se manifesta ca o prostatita cu usturime la urinare si urinari dese...Ciudat este ca si eu am avut anul trecut o raceala de 3 luni cu tuse foarte ciudataaaa cu expectoratii si seaca. Dar acum ma simt bine si sper sa nu revina :(

Raspunde
 
0
 
Infinity

acum 4 ani

Caut raspuns la aceeași întrebare . Ați găsit cauza ? Eu am descoperit aceasta bacterie total întâmplator cu ocazia unei analize de spermocultura . Nu am simptome de nici un fel . Nu ma doare nimic, am o viața normala , nu sunt bolnăvicios ... Totuși, cum a apărut aceasta bacterie ? Care e calea de transmitere ? Aerian, alimente, sexual ?? Repet : nu am nici un simtom din cele descrise de dvs. sau a altora . Daca nu făceam aceasta analiza nici nu știam de ea.

Raspunde
 
0
 
Marius

acum un an

Se transmite prin sex oral. Exista in mucoasa orofaringiana si s-a mutat in asa fel incat poate exista si in uretra la Barbati. Este foarte adevarat ca multi dintre medici nu mai invata nimic si prescriu tuturor aceleasi tratamente chiar daca pacientul revine si spune ca nu s-a vindecat. Traim intr-o lume in care mediul inconjurator este in continua schimbare iar bacteriile si virusurile incep sa capete mutatii si rezistente la medicamente. Medicii ar trebui sa citeasca constant despre noi descoperiri s-au sa aiba un forum al lor in care pot discuta despre articole citite sau pacienti pe care i-au avut. Cu aroganta si plafonare nu vindeci oameni.

Raspunde
 
0
 
Cristian

acum 11 luni

Bună ziua ! Ați rezolvat problema ?

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei Infectiile urinare la copii - inalte si joase Acupunctura si infectiile urinare Infectii urinare frecvente? Afla cauzele si cum le poti evita Infectiile urinare in anotimpul cald

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×