Bibilica cu varza

Actualizat: 02 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru: 4 portii
Timp: 1 ora
Dificultate: usor

  1. Se curata bibilica, se condimenteaza cu sare si piper si se cresteaza pe alocuri. Se curata ceapa si usturoiul, se taie bucati si se introduc in crestaturi.
  2. Se spala varza si se imparte in 4 parti. Morcovii si telina se curata apoi se taie in bucati.
  3. Intr-o tigaie, se pun la incalzit untul si o lingura de ulei, in care se prajeste rumeneste pe toate partile.
  4. Cand carnea capata o culoare aurie, se aseaza in prosoape de hartie, pentru a se indeparta grasimea.
  5. Intr-o oala, se toarna o lingura de ulei, in care se calesc ceapa, morcovul si varza. Se adauga carnea si se asezoneaza cu sare si piper.
  6. Continutul de stropeste cu bere si se lasa la foc mic pentru 20 de minute.
  7. Se adauga 1 pahar de apa calda si cubuletul de pui si se mai lasa pe foc timp de 20 de minute.


Tipsuri pentru dieta
Este o reteta echilibrata, bogata in proteine si anti-oxidanti si lipsita de grasimi.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Ce beneficii ofera varza pentru sanatate Care sunt secretele unei diete sanatoase? Colonul iritabil - recomandari alimentare Dieta Sacred Heart Cum va protejeaza probioticele sanatatea De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Beneficiile muraturilor pentru sanatate Tratamentul intoxicatiei cu cianuri Plan de detoxifiere pentru 7 zile 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta Ornish Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi