Tratamentul Restylane

Publicat: 26 Mai 2009

Descriere
Restylane este o solutie foarte cunoscuta utilizata pentru obtinerea unui ten care pare mult mai tanar. Aceasta solutie de origine nonanimala, un gel biodegradabil compus din acid hialuronic. Prin injectii, Restylane ajuta la corectarea zonelor din jurul buzelor si ochilor.

Durata
Cateva minute pana la o jumatate de ora.

Efecte secundare
Dureri, roseata, umflaturi, mancarimi, depigmentare si sensibilitate in zona injectarii.

Recuperare
In primele 48 de ore dupa tratament trebuie monitorizate miscarile. Nu masati sau presati zona tratata si incercati sa nu va strangeti buzele. Pana cand umflaturile si roseata initial aparute nu se trateaza, nu expuneti zona tratata la lumina solara intensa sau la temperaturi extrem de scazute.

Rezultate
Rezultatele pot fi vazute imediat; efectul temporar poate dura pana la 6 luni (factori precum varsta, tipul de piele si activitatile zilnice influenteaza aceasta durata).

Tehnica
In cantitati mici, doctorii injecteaza un gel in derm si astfel are loc liftingul pentru corectare si pentru crearea volumului optim in zona pe care o doriti a fi corectata. zona respectiva era o zona in care scazuse cantitatea de acid hialuronic.

Starea pacientului
Nu este necesara spitalizarea.

Anestezie
Locala


Citeste si despre:

Tratamente de infrumusetare oferite de Restylane Beauty Clinique Factori si remedii pentru tratarea reumatismului! Rezultate obtinute in urma tratamentului cu PRP si aerocrioterapie la un pacient cu condropatie Noutati in tratamentul afectiunilor articulatiei genunchiului prin recuperare robotica Cum sa scapati de pungile de sub ochi Tu poti fi cea mai frumoasa