Tratamentul Restylane

Publicat: 26 Mai 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Descriere
Restylane este o solutie foarte cunoscuta utilizata pentru obtinerea unui ten care pare mult mai tanar. Aceasta solutie de origine nonanimala, un gel biodegradabil compus din acid hialuronic. Prin injectii, Restylane ajuta la corectarea zonelor din jurul buzelor si ochilor.

Durata
Cateva minute pana la o jumatate de ora.

Efecte secundare
Dureri, roseata, umflaturi, mancarimi, depigmentare si sensibilitate in zona injectarii.

Recuperare
In primele 48 de ore dupa tratament trebuie monitorizate miscarile. Nu masati sau presati zona tratata si incercati sa nu va strangeti buzele. Pana cand umflaturile si roseata initial aparute nu se trateaza, nu expuneti zona tratata la lumina solara intensa sau la temperaturi extrem de scazute.

Rezultate
Rezultatele pot fi vazute imediat; efectul temporar poate dura pana la 6 luni (factori precum varsta, tipul de piele si activitatile zilnice influenteaza aceasta durata).

Tehnica
In cantitati mici, doctorii injecteaza un gel in derm si astfel are loc liftingul pentru corectare si pentru crearea volumului optim in zona pe care o doriti a fi corectata. zona respectiva era o zona in care scazuse cantitatea de acid hialuronic.

Starea pacientului
Nu este necesara spitalizarea.

Anestezie
Locala


Citeste si despre:

Ce obiceiuri iti afecteaza tenul. Afla cum sa previi aparitia ridurilor si sa ai un ten intinerit 3 masti naturale de fata pentru un ten sanatos si stralucitor Mituri comune despre tratamentul de canal Cum procedezi daca omiti o zi din tratamentul anticonceptional? De ce ne apar riduri si cum le putem intarzia debutul Moduri surprinzatoare de reducere a ridurilor Cum trebuie sa te speli corect pe fata. 5 greseli pe care si tu le faci! O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Mastile de fata functioneaza cu adevarat sau sunt doar un moft? Cum sa faceti machiajul sa reziste mai mult pe un ten gras Cum sa va preparati propriile masti de fata cu ingrediente naturale Riscuri la care te expui daca nu te demachiezi Tratamentul durerii Tratamentul osteoporozei Tratamentul fumatului