Tratamentul Restylane

Publicat: 26 Mai 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Descriere
Restylane este o solutie foarte cunoscuta utilizata pentru obtinerea unui ten care pare mult mai tanar. Aceasta solutie de origine nonanimala, un gel biodegradabil compus din acid hialuronic. Prin injectii, Restylane ajuta la corectarea zonelor din jurul buzelor si ochilor.

Durata
Cateva minute pana la o jumatate de ora.

Efecte secundare
Dureri, roseata, umflaturi, mancarimi, depigmentare si sensibilitate in zona injectarii.

Recuperare
In primele 48 de ore dupa tratament trebuie monitorizate miscarile. Nu masati sau presati zona tratata si incercati sa nu va strangeti buzele. Pana cand umflaturile si roseata initial aparute nu se trateaza, nu expuneti zona tratata la lumina solara intensa sau la temperaturi extrem de scazute.

Rezultate
Rezultatele pot fi vazute imediat; efectul temporar poate dura pana la 6 luni (factori precum varsta, tipul de piele si activitatile zilnice influenteaza aceasta durata).

Tehnica
In cantitati mici, doctorii injecteaza un gel in derm si astfel are loc liftingul pentru corectare si pentru crearea volumului optim in zona pe care o doriti a fi corectata. zona respectiva era o zona in care scazuse cantitatea de acid hialuronic.

Starea pacientului
Nu este necesara spitalizarea.

Anestezie
Locala


Citeste si despre:

Tratamentul intoxicatiei cu cianuri Metodologia privind trimiterea copiilor care beneficiaza de o masura de protectie speciala la tratament medical in strainatate Tratamentul chirurgical al distrofiei musculare Un nou agent terapeutic biologic mai eficient decat etanercept in tratamentul psorizisului in placi Includerea in tratamentul antiviral pentru hepatitele cronice Prevenirea si tratamentul precoce al anomaliilor dento maxilare Hepatita B si noile ghiduri de tratament menoTEST, evaluarea personala pentru menopauza (P)Oare sunt insarcinata? 6 semne ce pot indica prezenta unei sarcini Metotrexatul in tratamentul bolii trofoblastice gestationale Tratamentul alergiilor oculare Tratament in caz de otalgie (durerea de urechi) secundara scufundarii Tratamentul fracturii cotului Efectele tratamentului pentru cancer asupra creierului - Chemo brain Tratamentul ortodontic: tehnica linguala Tratamentul osteoporozei