Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale

Actualizat: 20 Martie 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Intr-o lume in care este adesea incurajata reprimarea emotiilor, BioSil isi asuma misiunea de a promova exprimarea emotionala autentica prin lansarea celei mai recente editii a campaniei #EmotiiReale - "Parts of You". Manifestul Biosil a strans laolalta voci puternice din mediul online: Marilu Dobrescu, Sanziana Negru, Valerie Lungu, Florina Toma, Andra Oprea si Ileana Badiu.

”Biosil are un dublu rol – un rol functional: prin sustinerea sanatatii si frumusetii tenului, pielii, parului, unghiilor si articulatiilor. Si un rol emotional exprimat prin manifestul #EmotiiReale - "Parts of You", o incurajare adresata femeilor de a avea mai multa incredere in exprimarea emotionala plenara, dincolo de stereotipuri, judecati sau bariere sociale.” Rubina Ecaterina Celea, Dermato-Cosmetics Manager @PharmaBrands

In cadrul unor testimoniale-experiment, ambasadoarele noastre aduc in prim-plan varietatea si autenticitatea sentimentelor umane: ”Da sunt un om nervos. Ceea ce ma face foarte ambitioasa si da sunt un vulcan.”, marturiseste Marilu Dobrescu.

De la furie la fericire, de la tristete la dragoste, fiecare emotie este incurajata sa fie exprimata fara constrangeri, pentru ca reprezinta liantul conexiunii dintre noi: „Corpul nostru functioneaza ca o masinarie complexa, iar fiecare componenta emite vibratii unice si o multitudine de emotii. Deseori, reusesc sa ma conectez cu voi, cei care ma urmariti, prin intermediul emotiilor autentice.”, sustine Sanziana Negru. „Emotille acestea fac parte din noi si cred ca oamenii care nu isi pot arata emotiile sunt mai saraci decat cei care o pot face.”,Ileana Badiu. ”Cred ca este foarte important sa ne exprimam emotiile in mod real. Am ajuns in sfarsit la momentul in care nu mi-e frica sa spun exact ceea ce simt.” Florina Toma

Publicul a fost si el provocat sa faca parte din manifestul #EmotiiReale printr-un concurs in care oamenii trebuie sa recunoasca emotiile din poze zoomed-in pe mici parti din corpul acestora.

#EmotiiReale nu este doar o campanie, ci un experiment prin care ne dorim sa observam cum fiecare parte a corpului nostru este un vehicul pentru exprimarea emotiilor. Pielea, unghiile, parul, miscarile, ridurile de expresie, toate sunt moduri prin care le transmitem cu intensitate.

Pe masura ce ne apropiem de varsta de 30 de ani, 40 si asa mai departe, realizam ca organismul refuza sa ramana la 21 de ani... dar realizam si lucruri bune.
De exemplu ca putem sa fim tot mai mult NOI. Asa cum suntem noi. Cu bune, cu rele, perfect de imperfecti. Si investim tot mai multa energie in cine suntem vs. ce cred altii. Englezii ii zic: unapologetically ourselves.”. Sebastian Olar, Creative Director @Circles Colab.

Biosil este un produs care adreseaza overlap-ul intre frumusete si sanatate. De aceea am vrut sa il scuturam de tendinta conventionala de cosmetizare care se gaseste in prima industrie, cea de beauty, si de rigiditatea pe care o regasim de obicei in health. Lucrurile cu adevarat surprinzatoare apar atunci cand alegem sa nu scriptam atat de mult si sa ii lasam pe creatorii de continut chiar sa se exprime liber intr-un context relevant brandului.” Teodora Bonea, Creative Copywriter @CirclesColab.

Avand la baza un complex patentat ch-OSA® ce stimuleaza productia naturala de colagen, BioSil nu este doar un simplu produs de ingrijire a pielii, parului, unghiilor si articulatiilor, ci un partener in calatoria de autodescoperire si exprimare libera.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Studiul Clinic ONTARGET Fitoterapia hiperglicemiilor Creierul, cel mai solicitat organ al omului contemporan Plantele medicinale in terapiile alternative Cum pot fi controlate emotiile? Emotiile din timpul sarcinii Manichiura permanenta si semipermanenta: sfaturi pentru unghii sanatoase Crampe puternice in perioada menstruala? Acestea ar putea fi semnul endometriozei Este reala dependenta de dulciuri? Tulburarea de personalitate codependenta: este aceasta intr-adevar reala? Relaxarea si importanta invatarii ei Automutilarea Tulburarea de depersonalizare/derealizare Comunicarea nonverbala
Cere sfatul medicului ×