Cercetarile Vichy descopera o noua formula anti-rid

Actualizat: 18 Aprilie 2011
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este cel mai activ si important strat al pielii deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule, noi fibre si noi schimburi vitale peste tot in piele.

Un zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid.

Ramnoza a fost testata pentru proprietatile sale farmacologice pe celule dermice (fibroblaste). S-a demonstrat astfel un efect stimulator asupra diferitelor activitati biologice, inclusiv multiplicarea i protejarea acestor celule. Efectele biologice par sa fie induse de un mecanism natural de „animatie/magnet”. De fapt, studiile privind biologia celulelor pielii au demonstrat existenta unor receptori specifici pe suprafata fibroblastelor. Aceti receptori sunt numiti lectine. Atunci cand un ingredient activ este recunoscut de o lectina, el adera direct i foarte precis la aceasta ca un magnet. Un tip specific de lectina descoperit pe suprafata fibroblastei este acum tiut ca recunoate Ramnoza, ceea ce permite sa tinteasca in mod special acest tip de celule.

Noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe Ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat (cu pana la 20%) si genereaza dupa o luna efect lifting de durata in 85% din cazuri.

Noul LIFTACTIV SURSA DERMULUI este disponibil in farmacii din aprilie 2011.


Citeste si despre:

Efectul uimitor al vitaminei D Aspirina si prevenirea maladiilor cardiovasculare Dieta pentru sanatatea creierului Personalitatea prin culori Poluarea aerului in legatura cu problemele cardiovasculare Cum va pot influenta prietenii comportamentul alimentar Durerea de cap (cefaleea) cauzata de starile de tensiune Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Caracterizarea moleculara a tumorilor Depresia la copil si adolescent Fibromul uterin Scortisoara 7 beneficii ale sterolilor si stanolilor din plante Mituri despre medicamentele generice si adevarul din spatele lor Teste de laborator utile in monitorizarea diabetului zaharat