Ridicarea coapselor

Publicat: 31 Ianuarie 2008
Autor: SfatulMedicului

In cazul coapselor cu grasime si tegument in exces, poate fi efectuata interventia de ridicare a coapselor. In prezent exista noi proceduri pentru regiunea interna a coapselor. De obicei se efectueaza si interventia de liposuctie in paralel cu cea de lifting al coapselor.

Procedura: incizia se face in partea superioara si interna a coapselor, tegumentul si grasimea in exces sunt indepartate. Pacientul nu necesita spitalizare, interventia dureaza pana la patru ore.

Efecte adverse frecvente:tumefiere, senzatie de amorteala sau echimoze care pot persista cateva saptamani sau luni.

Complicatii: desi rare, includ sangerarea, infectia, colectii lichidiene si deschiderea suturii.

Recuperare: majoritatea pacientilor isi reiau activitatea in doua pana la trei saptamani, si isi pot relua activitatile obisnuite in patru pana la sase saptamani. Inciziile necesita pana la un an pentru vindecare completa. Cremele impotriva cicatricilor si cele cu vitamina E pot facilita vindecarea acestora.

Rezultate: daca pacientul respecta dieta si efectueaza exercitii fizice regulat, rezultatele sunt permanente. Cu toate acestea, mai pot fi necesare proceduri suplimentare pentru ajustare.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

CBS Medcom Hospital
Tel: 0721936835
Timisoara, Strada Popa Sapca Nr.12

Medici

Dr. Chioibaș Raul
Estetica - CBS Medcom Hospital
Timisoara, 0721936835

Citeste si despre:

Fracturile diafizare ale femurului (fracturi la nivelul coapsei) Dislocarea genunchiului Crampele musculare si carceii la picioare Muschi vs Grasime Mentine-ti sistemul nervos sanatos cu solutii naturale! Stil masculin: “Top-Gun Look” – din nou pe val! Dr. Daniela Stratomir, medic primar medicina de laborator, MedLife – Teste pentru detectarea anticorpilor specifici COVID-19 Cum putem invinge celulita? Vaccinarea antihepatita A (vaccinare neinclusa in programul national de imunizari) Exercitiile fizice - beneficiu pentru organism si piele Fractura de femur Leziuni ale meniscului de la nivelul articulatiei genunchiului
TEST PCR
REAL TIME PCR-COVID-19
rezultat in 24h
280
249 lei