Cand lumea devine mai putin sonora din cauza hipoacuziei, exista solutii

Actualizat: 26 Iunie 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

 
Hipoacuzia, sau pierderea auzului, poate fi o experienta frustranta si care poate duce la izolare. Fie ca este vorba de o hipoacuzie usoara, in care sunetele incep sa se estompeze sau de o hipoacuzie medie, unde conversatiile si zgomotele cotidiene devin o provocare, impactul asupra calitatii vietii poate fi semnificativ.

Hipoacuzia usoara poate fi subtila la inceput: devine mai greu sa auzi soaptele, sa urmaresti conversatiile in medii zgomotoase sau sa distingi anumite sunete. Desi poate parea minor, ignorarea acestor semne poate duce la o agravare a situatiei in timp si la accentuarea pierderii auditive.

Hipoacuzia medie este o etapa mai avansata, in care dificultatile de auz devin mai evidente.

Volumul televizorului sau al radioului trebuie marit considerabil, iar conversatiile fata in fata necesita un efort suplimentar. Ca urmare a dificultatilor de a auzi si de a relationa pot aparea izolarea sociala si chiar depresia.

Din fericire, tehnologia moderna a aparatelor auditive ofera solutii eficiente pentru a imbunatati calitatea vietii celor afectati de hipoacuzie.

Aparatul auditiv quiX 4 G6 este un exemplu remarcabil de inovatie in acest domeniu, pe care il gasiti acum in cabinetele Clarfon si online.

quiX 4 G6 este un aparat auditiv discret si performant, conceput pentru a se integra perfect in canalul auditiv, fara a fi nevoie de un mulaj dupa urechea utilizatorului.


Cu ajutorul tehnologiei avansate G6, acest aparat ofera o experienta auditiva naturala si clara, adaptandu-se la nevoile individuale ale fiecarui utilizator.

Fie ca este vorba de hipoacuzie usoara sau medie, quiX 4 G6 poate face o diferenta semnificativa.

Prin amplificarea sunetelor si reducerea zgomotului de fundal, acest aparat auditiv poate reda bucuria conversatiilor, a muzicii si a tuturor sunetelor care fac viata mai frumoasa.

Nu lasa hipoacuzia sa-ti limiteze viata.

Consulta un specialist Clarfon si descopera cum aparatul auditiv quiX 4 G6 te poate ajuta sa redescoperi lumea sunetelor.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Ce este de facut cand nu te mai poti opri din stranutat? Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume 7 lucruri mai putin cunoscute despre virusul HPV Simptome mai putin cunoscute ale lipsei de nutrienti Ce pericole mai putin cunoscute ascund somniferele 7 moduri simple sa mancati mai putin zahar 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Aparate auditive moderne si tehnologie de ultima generatie Ingrijire si sprijin pentru persoanele dragi care sufera de hipoacuzie Simptomele mai putin cunoscute ale sarcinii 8 cele mai periculoase boli din istoria omenirii Topul celor mai bune ingrediente din lotiunile pentru corp 4 lucruri mai putin cunoscute despre sexul oral Acanthosis nigricans, afectiunea din cauza careia pielea se ingroasa si devine inchisa la culoare 7 cauze mai putin cunoscute ale durerilor pelvine la femei De ce apar pungile de sub ochi. Afla cele mai bune solutii pentru a le combate