RENALEX, sol. int.

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Indicatii
RENALEX favorizeaza diureza si are actiune antispastica pe tractul urinar (si de asemenea, in colica renala, daca este dat la timp si in doza potriviti). Actioneaza ca antiinflamator pe tractul urinar, fiind indicat in special pentru tratamentul acuzelor datorate calculilor ureterali si renali.
Efectul terapeutic al produsului se datoreaza amestecului bine echilibrat al diferitelor componente.
In cazul problemelor reno-urinare se obtine o ameliorare decisiva ce duce la eliminarea suferintei. Cresterea fluxului de sange renal stimuleaza rinichiul si duce la o excretie urinara crescuta. In acest fel sunt prevenite infectiile urinare datorate stazei, si chiar este eliminata staza. creste excretia coloizilor protectori in urina, ceea ce previne formarea calculilor renali.
Inflamatiile cailor urinare sunt eliminate, si problemele asociate urolitiazei se amelioreaza de obicei in scurt timp.
Administrarea zilnica si regulata de RENALEX reduce frecventa colicilor renale si dispar crizele dureroase. Deseori, prin actiunea sa antispastica, favorizeaza eliminarea calculilor.
Regimul igieno-dietetic poate fi `relaxat` in scurt timp dupa inceperea tratamentului.

Compozitie
pentru 100 gr. solutie: 26.0 gr.alfa-pinen,16.0 gr. Camfen, 3.6 gr beta-pinen, 2.8 gr. 1,8-cineol, 9.5 gr. Borneol, 4.5gr. Anetol, 4.2 gr. Fencona, ulei de floarea soarelui pana la 100 gr.

Administrare
Dupa sfatul medicului, sau 3-5 picaturi pe o bucata de zahar, de 4-5 ori pe zi, inaintea meselor principale. In timpul crizelor se recomanda 20-30 de picaturi, doza ce se poate repeta, la nevoie, dupa 20 minute. In atacuri severe, se pot folosi pana la 40 de picaturi.

Continut
10 ml

Producator
Fares

Citeste si despre:

Botulismul, factori de risc si managementul bolii Pericolul folosirii excesive a antibioticelor Poluarea - consecinte medicale Blastomicoza Metilmercurul si sarcina #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Infectii cu Mycoplasma si Ureaplasma Patologie traumatica - plagi si contuzii Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste Metode sigure de pastrare a igienei bucale pentru bebelusi Durerile de calcai – cauze si tratament nechirurgical
Cere sfatul medicului ×