PARODIUM, gel gingival

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Indicatii

Parodium este un produs pentru tratamente buco-dentare. Trebuie aplicat direct pe gingie cu degetul sau cu aplicatorul. Nu stergeti. Va sfatuim sa-l folositi de 3 ori pe zi. Parodium favorizeaza prevenirea: inrosirii si umflarii gingiilor; sangerarii gingiilor; mirosului neplacut al respiratiei.

Compozitie

Clorhexidina (digluconat) 0,02 g; Rheum Palmatum (extract de) 0,20 g; Excipient q.s.p. 100 g. Contine formaldehida.

Actiune terapeutica

Gelul gingival Parodium pentru gingiisensibile contine un agent antibacterian puternic: clorhexidina si un extract din planta Rheum Palmatum. clorhexidina: un agent antibacterian puternic. Clorhexidina favorizeaza eliminarea placii bacteriene si impiedica reaparitia ei. Ea asigura o protectie de lunga durata, acoperind intervalul intre doua spalari pe dinti. Rheum Palmatum: o planta cu proprietati calmante. Aceasta planta de origine chineza este cunoscuta de 4000 de ani pentru proprietatile ei. Rizomul sau contine glicozide si agenti tananti. Unii din compusii sai au o activitate benefica asupra umflarii gingiilor. Excipient: Parodium are proprietati farmaceutice speciale. El adera perfect la gingie si mentine direct pe zonele sensibile principalii componenti pentru o mai buna eficacitate.

Mod de administrare

Se maseaza gingiile de 3 ori pe zi, timp de 7 zile, dupa periaj. A nu se clati.

Citeste si despre:

Cum te poate ajuta Parodontax la oprirea sangerarilor gingivale? Retractia gingivala Sapun de corp lichid, gel de dus sau sapun solid. Care este solutia potrivita? Metode de oprire a sangerarilor gingivale #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Cauzele sangerarilor gingivale Modificari dento-gingivale si tratamente stomatologice in sarcina Greseli in periajul dentar Conduita terapeutica stomatologica la femeia gravida Ce presupune chirurgia oro-dentara?
Cere sfatul medicului ×