MULTIVITAMINE, comprimate masticabile cu arome de fructe, pentru copii + fier

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Indicatii:

Convalescenta, oboseala, anorexie, imunodeficienta cauzate de hipovitaminoze sau aport scazut de vitamine, anemie feripriva.

Contraindicatii:

Hipervitaminoze.

Reactii adverse:

Nu s-au semnalat.

Compozitie:

Comprimate ce contin: 5 000 U.I. Vitamina A, 1 mg Vitamina B1, 1,5 mg Vitamina B2, 15 mg niacinamida, 1 mg Vitamina B6, 4 g Vitamina B12, 5,5 mg Acid-D-pantotenic, 50 mg Vitamina C, 400 U.I. Vitamina D plus 4 mg fier (Fe2+).

Actiune

Complex polivitaminic echilibrat, cu spectru larg metabolic, actionand substitutiv in carente ale vitaminelor.

Mod de administrare:

1-2 comprimate pe zi, a se mentine in gura sau a se inghiti.

Citeste si despre:

Gustari pentru copii: 10 sfaturi sanatoase Alocatia de stat pentru copii - Modificarea si completarea Legii nr. 61/1993 Scaunele de masina pentru copii Alocatia de stat pentru copii – modificari si completari Dieta pentru copii supraponderali! Factori si remedii pentru tratarea reumatismului! Solutii naturale pentru hipotiroidism Solutia perfecta pentru principalele efecte ale stresului! Sunt sigure uleiurile esentiale pentru copii? Intoarcerea la scoala sau la gradinita in pandemie - sfaturi pentru familie si pentru copii Investigatii si teste pentru copii, de la nastere pana la varsta de 18 ani Este daunatoare tableta pentru copii? Fructe care iti furnizeaza energie de dimineata