Multivitamin & Mineral

Prospect

Publicat: 15 Octombrie 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021
Efecte

MEGA NUTRIENT CU O COMPOZITIE UNICA, 100% NATURALA, CARE COMPLETEAZA NECESARUL DE VITAMINE SI MINERALE DIN NUTRITIE PENTRU CRESTEREA ARMONIOASA SI SANATOASA A COPILULUI

Recomandat in:
- deficiente intelectuale, imunitare, dereglari metabolice, hormonale (rahitism, spasmofilie, lipsa poftei de mancare, anemie, carii, afectiuni osoase, musculare, nervoase, tulburari cardiace, digestive, genito-urinare, oftalmologice, dermatoze, infectii, fragilitate capilara)
- rani, arsuri
- stres fizic, intelectual si oxidativ
- convalescenta, antibioterapie, chimio si radioterapie

Alte ingrediente
Apa purificata, fructoza, lecitina, xanthan, acid citric, arome naturale, sorbat de potasiu, citricidel (extract din seminte de grapefruit).
NU contine lapte, ou, peste, crustacee, alune, grau, porumb, drojdie, alcool, gluten, coloranti artificiali, indulcitori artificiali.Contine soia.
Mod de administrare
Copii 6-12 luni: 1 lingurita/zi;
Copii 1-4 ani: 1-2 lingurite/zi;
Copii 4-12 ani: 2-3 lingurite/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate
Se poate administra direct sau amestecat cu bautura preferata a copilului.


Citeste si despre:

Multivitaminele si efectul de eliberare prelungita. Cum va ajuta ele in anotimpul rece? Vitamine si minerale esentiale pentru o piele frumoasa Cand devin suplimentele cu multivitamine periculoase? Pericolele aportului prea mare de calciu Catina – cea mai buna sursa de vitamina C si betacaroten Melasma – cea mai raspandita afectiune a pielii post sezon cald Remediul natural impotriva gripei! Beneficiile tratamentului cu plasma bogata in trombocite si aerocrioterapie Topul vitaminelor pentru iarna 28 de alimente supernutritive Cromul Nutrienti pentru o piele sanatoasa 10 alimente cu un continut ridicat de magneziu