HERB O LAX NATURAL LAXATIVE TABLETS (Laxativ natural)

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Herb O Lax Natural Laxative Tablets si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Produsul este destinat tratarii cazurilor ocazionale de constipatie, care nu raspund la dieto-terapie; pregatire pre-operatorie.

Glicozidele din produsele vegetale continute imbina stimularea motilitatii intestinale cu diminuarea absorbtiei apei si a electrolitilor si cu efectele detoxifiante, regland tranzitul intestinal.

Mod de administrare

Adulti si copii peste 12 ani: una sau doua tablete la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului. Copii intre 6 si 12 ani: o jumatate de tableta sau o tableta la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani.

Precautii

A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse posibile

Nu apar, la respectarea stricta a dozei prescrise.

Informatii suplimentare

Compozitie

Frunze de senna pudra 325 mg
Frunze de senna extract 65 mg
Cassia fistula (fruct) 25 mg
Tamarind (din curmale de India) 25 mg
Pudra de mere 25 mg
Pudra de prune 25 mg
Pudra de smochine 25 mg
Pudra de curmale10 mg
Sunatoare (pudra) 10 mg

Citeste si despre:

Detoxifierea naturala - adevar si mit Utilizarea laxativelor pentru a slabi. Metoda sigura sau periculoasa? Riscul consumului de laxative in dietele de slabit Cum sa va preparati propriile masti de fata cu ingrediente naturale Ce sunt cu adevarat aromele naturale si ce pericole ascund Durere sub coaste in partea dreapta? Cand ar trebui sa te ingrijoreze durerea de ficat Mentine-ti sistemul nervos sanatos cu solutii naturale! Ablatii cu radiofrecventa pentru flutterul atrial, la Constanta. Premiera medicala a avut loc la ARES, in Spitalul Judetean Transpiratia si mirosul corpului Produs NOU cu Vitamina D3 si Calciu: Detrix Complex de la Herbagetica Tratamentul incontinentei fecale Tratamentul oaselor fragile la ora actuala. Osteoporoza Alergii care umbresc frumusetea