HERB O LAX NATURAL LAXATIVE TABLETS (Laxativ natural)

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Herb O Lax Natural Laxative Tablets si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Produsul este destinat tratarii cazurilor ocazionale de constipatie, care nu raspund la dieto-terapie; pregatire pre-operatorie.

Glicozidele din produsele vegetale continute imbina stimularea motilitatii intestinale cu diminuarea absorbtiei apei si a electrolitilor si cu efectele detoxifiante, regland tranzitul intestinal.

Mod de administrare

Adulti si copii peste 12 ani: una sau doua tablete la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului. Copii intre 6 si 12 ani: o jumatate de tableta sau o tableta la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani.

Precautii

A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse posibile

Nu apar, la respectarea stricta a dozei prescrise.

Informatii suplimentare

Compozitie

Frunze de senna pudra 325 mg
Frunze de senna extract 65 mg
Cassia fistula (fruct) 25 mg
Tamarind (din curmale de India) 25 mg
Pudra de mere 25 mg
Pudra de prune 25 mg
Pudra de smochine 25 mg
Pudra de curmale10 mg
Sunatoare (pudra) 10 mg

Citeste si despre:

Laxative naturale Laxative naturale care pot ameliora constipatia Detoxifierea naturala - adevar si mit Detoxifierea corpului prin metode naturale Utilizarea laxativelor pentru a slabi. Metoda sigura sau periculoasa? Pacienta cu hemoragie cerebrala si episoade halucinatorii este recuperata de #SuperMedici dm sprijina femeile din Romania O digestie mai buna in mod natural Marirea sanilor cu suplimente naturale. Mit sau realitate? Reguli pentru ingrijirea in mod natural a pielii Riscul consumului de laxative in dietele de slabit Remedii naturale pentru infectiile tractului urinar