BEVIPLEX N, drajeuri

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Beviplex N si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Prin administrarea Beviplex N se acopera necesarul zilnic al organismului de vitamine din complexui B si se compenseaza lipsa acestor vitamine in alimentatie.
Beviplex N drajeuri contin combinatia de vitamine din comptexul de vitamine B de inalta valoare biologica care formeaza o entitate fiziologica functionala.
Rolul lor este important in mentinerea proceselor metabolice, chimice si fiziologice necesare pentru functionarea normala a organismului.
Beviplex N actioneaza favorabil asupra sistemului nervos, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul pielii, impiedica uscarea acesteia si favorizeaza regenerarea si functionarea normala a glandelor seboreice.

- pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor
- persoane cu deficit de vitamine din complexui B (cu regim impus, dieta bogata in carbohidrati, convalescenta, boli cronice si acute)
- persoane care depun efort fizic si psihic sustinut (sportivi, persoane care practica sport recreativ, elevi)
- persoane cu apetit scazut
- persoane care consuma alcool
- persoane cu afectiuni ale pielii (acnee, piele uscata)
- dupa administrarea indelungata a antibioticelor
- persoane in varsta.

Mod de administrare

Copii si adulti: 1 drajeu pe zi.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Alergia la vitaminele din grupa B, terapia cu levodopa.

Informatii suplimentare

Compozitie

Un drajeu contine vitamina B1 3 mg, vitamina B2 3,4 mg, vitamina B6 2 mg, vitamina B12 0,001 mg, calciu pantotenat 5 mg, nicotinamida 25 mg, acid 4-aminobenzoic 20 mg, zaharina, adjuvante, coloranti artificiali.

Ambalaj

30 drajeuri.

Citeste si despre:

Consecintele unei supradoze de aspirina Asistenta medicala a prescolarilor, elevilor si studentilor De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Candidoza bucala - cauze, simptome si tratament Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc