APILARNIL POTENT, drajeuri

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Apilarnil Potent si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Tulburari de dinamica sexuala in special erecto-ejaculatorii, primare sau secundare unor tulburari psihice, asociate sau nu cu alterarea spermatogenezei.

Biostimulator cu efect in speciala supra functiei sexualemasculine. Produsul este trofic si psihoton prin apilarnil (complex de substante naturale continand aminoacizi, precursori hormonali de tip androgen cu rol de stimulare endocrinogenitala pe axul hipofizo-corticosuprarenalo-gunodic, vitamine: A, B2, PP; saruri minerale: fosfor, sodiu, calciu, mangan, fier,magneziu, cupru, potasiu), tonic general si al glandelor sexuale prin extractul de telina, amelioreaza metabolismul prin glicerofosfatul de calciu si acidul folic, si stimuleaza celulele testiculare prin continutul sau in metiltestosteron.

Mod de administrare

Tratamentul va fi strict individualizat fiind modulat de medicul curant in concordanta cu evolutia patologiei. In general se administreaza un drajeu de 3 ori pe zi 7-10 zile, cura repetandu-se dupa 5-6 zile de pauza; la nevoie se poate administra cate un drajeu de 4 ori pe zi timp de 7 zile, continuandu-se cu o doza de intretinere de 1-3 drajeuri pe zi 10-15 zile si apoi o perioada de consolidare cu 1-2 drajeuri pe zi timp de 20-30 de zile. Instituirea unui tratament in doua etape prevede administrarea de apilarnil potent 4 drajeuri pe zi (la orele 12, 16, 18 si 20) apoi dupa o saptamana pauza. Apilarnil potent 4 drajeuri pe zi (la orele 12, 16, 18 si 20) timp de doua saptamani.
Atentie! La pacientii cu tulburari psihonevrotice se va aplica si terapia psihotropa necesara. Efectul tratamentului este mult imbunatatit prin asocierea psihoterapiei individuale sau de cuplu. La multi pacient iexista tendinta de a supradoza inutil cantitatile de produs.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Hiperfunctiune corticosuprarenala, afectiuni cardiovasculare (hipertensiune arteriala,insuficienta cardiaca), insuficienta hepatica, insuficienta renala, anemie feripriva, barbati in varsta (in general peste 60 de ani) cu hipertrofie de prostata (adenom, carcinom etc.), asocierea cu sulfamida.

Reactii adverse posibile

Pot aparea reactii alergice, uneori insomnii (in special dupa administrari nocturne), hiperexcitabilitate, hiperspermatogeneza la unii pacienti dupa utilizare pe perioade indelungate.

Informatii suplimentare

Compozitie

Drajeuri continand apilarnil liofilizat 0,05 g, telina pulvis liofilizata 0,09 g, glicerofosfat de calciu 0,09 g, acid folic 0,0005 g, metiltestosteron 0,01 g, excipienti ad 0,650 g.

Ambalaj

40 drajeuri.

Citeste si despre:

Fentanil Cannabisul si cannabinoidele LSD Trigliceridele 25 de antibiotice descoperite recent de cercetatori, o speranta noua pentru medicina Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Indulcitorii artificiali - sanatosi sau nu? Glutamatul de sodiu utilizat ca adaos alimentar - un pericol pentru sanatate Cafeina Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc Cele mai frecvente 'povesti' pe care femeile le spun doctorilor
Cere sfatul medicului ×