???

Sarcina

Postata de lacoste cu 12 ani in urma.

ieri am facut un test de sarcina si a doua liniuta se vedea cu mare greutate, parca o umbra doar care parca marca unde ar fi trebuit sa apara liniuta. Ce poate sa insemne asta? Poate fi sarcina??????

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

Dr. Georgescu Cristian

acum 12 ani

buna ziua,

desi principiul de functionare este acelasi, modul de afisare al testelor de sarcina difera de la un producator la altul. daca aveti cumva indoieli in privinta testului de sarcina pe care l-ati facut, mai ales daca gradul de suspiciune in privinta unei eventuale sarcini este mare, ar trebui sa repetati testul de sarcina, eventual sa luati un test de la alta firma daca acela vi se pare dificil de citit.
testul de sarcina se face de regula dupa aproximativ o saptamana de la contactul sexual, si preferabil din urina de dimineata.

va urez o zi buna

Raspunde
 
0
 
Advertisement
lacoste

acum 12 ani

va multumesc mult de raspuns, insa ma intereseza un test de sarcina negativ are doar o liniuta, a doua n-ar trebui sa sa vada cit nu ai cauta-o? nustiu ce sa cred, nu am rabdare sa ma i astept o zi ,doua.....

Raspunde
 
0
 
Dr. Georgescu Cristian

acum 12 ani

in general aceste ''liniute'' sunt facute special sa se vada clar colorate atunci cand testul este pozitiv. in rest, daca a doua liniuta este colorata dar credeti ca nu suficient....tot neconcludent ramane, si tot ar trebui sa repetati testul.
la cat timp dupa presupusul contact sexual ati facut testul de sarcina? l-ati facut din urina de dimineata?

va urez o zi buna

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Importanta nutritionistului in perioada de sarcina Lucruri minunate care se intampla numai in sarcina Cele mai ciudate simptome de sarcina Astmul bronsic si sarcina Exercitiile fizice dupa sarcina - cand se pot incepe

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua