ulcer gastroduodenal

Ulcer

Postata de oanzy cu 13 ani in urma.

nu am neaparat o intrebare....ideea e ca si eu am un inceput de ulcer gastro-duodenal,sau cel putin asa cred pentru ca durerile s-au accentuat ,chiar mai mult ,au deviat in spate si ficat...am ameteli,stari de voma,dureri*arsuri sau torsiuni*in schimb dupa ce mamanc mi se amelioreaza imediat durerea .Nu am ajuns inca in stadiul in care corpul imi refuza mancarea,sau se mai spune ca nei bolnavi de ulcer nu pot ingera carnea de orice fel*porc,rata,pasare etc*....insa imi e foarte teama de o eventuala interventie chirurgicala.....am primit ca si amelioratori de durere omez si metocopramid...beau foarte mult ceai de sunatoare si imi amelioreaza durerea.....mai imi pun si comprese calde-reci noptile in care ma trezeste durerea infernala de stomac,dupa care am un somn linistit!!!!

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

google

acum 13 ani

Boli de stomac. Suc de cartofi

Suc de cartofi + suc de varza + suc de morcovi . Se beau 3 pahare pe zi, înainte de masă cu o jumătate de oră. Dă rezultate spectaculoase doar după câteva săptămâni, cu condiţia ca legumele să fie proaspete, şi să se mixeze in fiecare zi şi să se amestece in proporţii egale. Angelica : pusă-n ţuică, votcă sau alcool rafinat, vindecă orice boli de stomac. Cicoarea : rădăcina de cicoare tăiată mărunt şi pusă la macerat în rachiu sau alcool e bună pentru dureri de stomac.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
MembruMobileApp1509799456

acum un an

Suc cartofi si orice suc din fructe sau legume crude maresc aciditatea gastrica. Nu sunt bune nu stiu cine a inventat asa ceva.

Raspunde
 
0
 
vasilica

acum 13 ani

esofag:cu esofagitapeptica grad A stomac:cu eritem si eroziuni prepilorice.unghi gastric de aspect normal. pilor:spastic duoden:cu mucoasa eritematoasa si cateva eroziuni superficiale. examen H.Pilory in lucru DIAGNOSTIC ENDOSCOPIC:esofagita peptica grad A gastroduodenita eroziva CE INSEAMNA TOATE ASTEA M_AI PE INTELES VA ROOOOOG

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Ulcerele venoase Afla cum poti evita aparitia ulcerului gastric Ulcerul bucal Ulcerul de gamba Ulcerul perforat

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×