,

Obezitatea

Postata de andra123 cu 12 ani in urma.

Buna ziua, numele meu este Andreea si am 17 ani.Am o problema deoarce de la o vreme am inceput sa manac mai mult dar nu excesiv si totusi incep sa iau proporii, se vede diferenta la burta , coapse, solduri si nu imi place sa arat asa, mai ales ca eu mereu am aratat bine, slabuta si cu forme bine determinate. Nu stiu ce sa fac! Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o dieta ceva?! Multumesc.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

ochi negri

acum 12 ani

In primul rand trebuie sa fii atenta si la ce mananci,nu numai la cantitate.Ar fi bine sa mergi la o sala de fittnes,unde sa faci aerobic,nu gimnastica pe aparate.Nu bea sucuri,nu manca paine prea multa,dulciuri ...cu masura(sau deloc)si nu lua pastile de slabit!Esti tanara si poti arata bine cu putina grija,fara sa-ti dai peste cap organismul!

Raspunde
 
1
 
Advertisement
andra123

acum 12 ani

pai nu beau suc, nu mananc dulciuri mai deloc, nu mananc nici carne macar sunt putin vegetariana...credeti ca dotorita faptului ca m-am oprit brsc din a mai face sport e o posibila cauza?

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Obezitatea la copii si sportul Cauzele obezitatii la barbati Obezitatea la copii Obezitatea – ghid medical Obezitatea – cauze, afectiuni si tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua