tratament giardia

Parazitoze Giardioza

Postata de sah cu 14 ani in urma.

Analizele mi-au iesit pozitiv pt giardia, iar medicul mi-a recomandat metronidazol, furazolidon si ketotifen timp de 3 zile.... medicul de familie mi-a spus ca e insuficient tratamentul dar totusi sa urmez indicatiile specialistului parazitolog. Intrebarea mea este daca trebuie tinut un regim alimentar special, si daca exista remedii naturiste care sa ajute la eliminarea lor. va multumesc

Adauga raspuns

Raspunsuri (24)

Maria

acum 14 ani

Buna seara
Exista remedii naturiste. Pentru informatii, scrieti-mi pe e-mail [email protected]. Daca imi lasati un nr. de telefon, va sun eu.
Va doresc multa sanatate.

Raspunde
 
0
 
alexandru ioana

acum 14 ani

am avut chisturi giadia, am facut 8 luni tratament cu tot felulul de pastile naturiste,cu intrerupere de 10 zile la fiecare runda de tratament,spunetimi ce sa fac ca sa nu mai am giadia

Raspunde
 
0
 
Rusu Valentin

acum 14 ani

Nepotelul meu a fost depistat cu Giardea. Va rog sa-mi spuneti ce medicament naturist se poate folosii, la tel 0239694450 sau [email protected]
Multumesc!

Raspunde
 
0
 
aristina

acum 13 ani

am un copil de trei luni si eu am geardia nu pot lua nici o pastila ce pot sa fac finc alactez

Raspunde
 
0
 
simona

acum 11 ani

eu i-am dat baietelului meu d 4 ani helmiflores

Raspunde
 
0
 
membru231943

acum 11 ani

NU STIU NICI UN MEDICAMENT NATURIST DAR EU CAND AM FOST MICA AM LUAT ZENTEL , ESTE UN MEDICAMENT FOARTE BUN SPER SA VA AJUTE

Raspunde
 
0
 
sah

acum 14 ani

daca aveti cunostiinte ce ar putea beneficia si altora cu aceeasi problema ar fi foarte util sa postati aici , daca va e teama ca faceti reclama scrieti-mi pe privat va rog.

Raspunde
 
0
 
sah

acum 14 ani

sa inteleg ca nu exista dieta speciala sau nu stie nimeni :)

Raspunde
 
0
 
Sheila

acum 14 ani

Din cate stiu nu ai voie dulciuri, ar fi bine sa mananci doar mancare pregatita in casa; legumele, carnea sa fie bine facute; evita mezelurile.
Tratamentul poate fi suficient ac***a in vedere ca ti-a dat metronidazol care este recomandat pt giardia. Dupa terminarea tratamentului asteapta cateva zile si repeta analizele.

Raspunde
 
0
 
sah

acum 14 ani

Mersi mult ! chiar nu stiam de dulciuri!

Raspunde
 
0
 
sah

acum 14 ani

si eu ma tot lupt sa scap, si nimic. imunitatea este scazuta si probabil ne tot infectam. de ex apa de la chiuveta este favorabila pt dezvoltarea parazitului, animale de companie ne deparazitate etc.

Raspunde
 
0
 
cristina

acum 14 ani

dap, apa de la robinet poate contine chisturi de giardia si e bine sa fie evitata (desi cica si prin simpla spalare a unui mar poti sa inghiti asa ceva...) un tratament babesc (ce nu are cu ce sa-ti dauneze) este laptele amestecat cu usturoi sau seminte de dovleac rontaite dimineata, pe stomacul gol.
fiului meu i s-a dat zenthel cand i-a iesit giardia la analize, a luat in 2 reprize de cate 5 zile si nu a mai avut probleme de atunci, problema e ca zenthelul e destul de agresiv cu ficatul asa ca nu stiu daca-l poti lua dupa alt tratament pentru giardioza...
un alt tratament naturist folosit cu succes de noi a fost helmiflores, se gaseste la magazinele plafar si nu costa foarte mult...

Raspunde
 
0
 
sah

acum 14 ani

eu am facut 2 tratamente pt giardia in copilarie dar nu stiu cu ce medicament si mi-a afectat ficatul. ca supliment naturist eu iau tinctura de usturoi in putin suc/apa dar tot nu scap, dar eu nu am chisturi (sau cel putin nu au iesit la analize)

Raspunde
 
0
 
Lili Pop

acum 14 ani

Buna ziua. Eu am o fetiţă de 4 ani şi am tratat-o de paraziţi intestinali cu un produs naturist Paraprotex (cate o pastilă dimineaţa şi seara), iar noi părinţii am luat 2 pastile dimineaţa şi 2 - seara. Rezultatele au fost foarte bune. Îl recomand tuturor cu încredere. Multă sănătate.

Raspunde
 
0
 
Sani

acum 11 ani

Cate zile ati urmat tratamentul? Multumesc.

Raspunde
 
0
 
Daniel

acum 9 ani

Buna ziua! Cat timp ati luat doua pastile dimineata si doua seara???

Raspunde
 
0
 
Emanuil

acum 8 ani

Geardia/lamblia este foarte dificil de vindecat întrucât se produce ușor reinfestarea prin mâinile neigenizate duse la nas sau gură. Recent, o formă de geardia intestinalis a devenit foarte rezistentă la tratamente și poate genera stări de toxicitate și de amețeală asemănătoare crizelor de spasmofilie. Nu vă recomad nici un medicament cu efecte secundare periculoase pentru ficat/rinichi și care nu are efect de durată. Se pot bea câtorva linguri de suc la adulți (lingurițe pentru copii) înainte și după fiecare masă preparat din una-două potocale sau mandarine, o lămâie și un grapefruit. În acest suc puteți adăuga și una- două lingurițe de miere de albine pentru a nu se acri. Surplusul se păstrează la frigider. Pentru a crește și mai mult efectul imunitar, se poate adăuga și puțin suc de noni îndulcit (sau câteva picături de propolis, sau puțină coajă de lămâie bine spălată). Spălați-vă bine după ieșirea la toaletă, inclusiv mâinile cu un un tip de apă de gură dezinfectantă ca și pasta de dinți (fără a ataca pielea) sau frecați mâinile cu o coajă de la citricele stoarse. Spălați-vă gura, pe dinți după fiecare masă, iar dimineața curățați-vă limba ușor cu o lingură sau linguriță și clătiți cu apă fiartă și răcită ușor și cu puțină sare dizolvată. Dacă infecția vă generează dureri în burtă sau în zona inghinală sau rinichi, nu luați tot timpul medicamente, ci înlucuiți-le cu câteva picături la copii sau cu o jumătate de linguriță de albastru de etilen la un pahar de ceai. Nu puneți o cantitate mai mare de albastru de metilen decât cea recomandată în instrucțiuni - se poate testa prin gustare pe limbă astfel încât să simțim că nu arde limba, ci e suportabil. Urina va fi pentru scurt timp albastră și nu e de speriat. Nu luați albastru de metilen decât rare ori, câte o dată sau în mod excepțional când apar dureri, după sfatul farmacistului sau al medicului. Dacă păstrați igiena corpului, a patului și a lenjeriei și consumați sucul de citrice menționat frecvent și la fiecare masă, nu apar nici dureri, nici complicații. ci puteți trăi cu geardia fără să vă afecteze, în echilibru. Sănătate !
Ar mai fi ceva, evitați în general dulciurile concentrate, paste făinoase, lapte, iaurt. Consumați uneori fleică de vită tânără (vrăbioară). Dacă consumați lapte, puteți adăuga la fiert câteva fire de usturoi. Consumați, dacă suportați bine, ceapă, ardei iute, usturoi, spirulina, nucă negră-comprimate, ciocolată neagră 75% în cantități rezonabile, alune, nuci, ceai de sunătoare, zeamă de varză, ghimbir (acesta nu se consumă înainte de o operație sau de tratament la dentist căci împiedică coagularea sângelui ).

Raspunde
 
0
 
maria monika

acum 14 ani

Buna Lili...si eu am o fetita de 4 ani si in urma cu o luna am facut analizele coproparazitologic si a iesit negativ iar acuma dupa o luna de la analize intr-o seara am observat in scaun ceva parazit ma gandesc ca e lambrii aratau (cam 1cm si subtire ca parul da era inca viu).PARAPROTEX e produs naturist?unde as putea gasi?si daca se poate sa iau fara reteta ca nu m-as mai duce sa-i faca analize ca acuma am vazut eu cu ochii mei.Fata nu vrea sa manance si nu prea a mai pus la greutate.Cam la ce pret e PARAPROTEX si cat dureaza tratamentul la copii si adulti?m-as bucura daca mi-ai raspunde.Multa sanatate!!!

Raspunde
 
0
 
mariana

acum 12 ani

fata mea are un an si trei luni si la analize ia iesit ca are giardia,nu mai stiu ce sa ii mai dau,medicul de familie mia dat zentel dar si dupa tratament tot ii iese bubite pe ea si se scarpina. va rog zicetimi ce sa ii cumpar ca sa se scape de giardia? nr,meu este 0352881078

Raspunde
 
0
 
Maria Francisc

acum 10 ani

Buna ziua. As dori sa va intreb daca este posibil sa fi avut inca din copilarie giardia si sa nu le fi tratat si sa nu le fi eliminat ?
Va intreb asta pentru ca acum am fost depistata cu giardia in forma de chisturi iar cei din familie nu au asa ceva. Sunt foarte intrigata de acest fapt pentru ca nu pot sa imi explic cum de am asa ceva si de unde le am luat. Nu beau apa de la robinet dar intr-adevar consum mai multe fructe si legume decat restul familiei e posibil sa fie din asta ?!

Raspunde
 
0
 
Pag 1 din 2
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Difilobotriaza sau botriocefaloza Babesioza Himenolepidoza Boala hidatica – Echinococcoza sau hidatidoza

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua