consecinte parazitoza

Parazitoze

Postata de ROBERT1278685 cu 10 ani in urma.

Buna ziua, in urma unei parazitoze intestinale (analizele au indicat giardioza dar e posibil sa mai fi fost si altceva) netratate mult timp, acuz grave intolerante alimentare, in special la lactoza si la dulciuri (la momentul actual, in urma unor teste de intolerante alimentare, suport 100% doar carnea si derivatele din carne, un anumit tip de peste, faina alba din grau dur (spaghetele italiene) si faina integrala pura)...chiar daca am privit cu neincredere rezultatele acestor analize, s-a dovedit experimental ca exact asa stau lucrurile...in sensul in care, orice mica cantitate consumata din alte produse, imi determina, la cel mult 1 ora dupa ingerare, o stare de astenie deosebita (cu simptome de somnolenta, stare de slabiciune inexplicabila etc.).
Mi s-a recomandat, pentru cel putin 2-3 luni sa tin un strict regim dietetic pe baza alimentelor tolerate precum si administrarea unor probiotice puternice (se numesc PROBIOTI de la firma italiana OTI, au 75 miliarde culturi probiotice vii din fermenti lactici (6 tipuri de radacini)) pentru refacerea florei intestinale si a mucoasei intestinale serios afectate.
Problema este ca pe langa faptul ca mi-e fff greu sa tin acest regim permanent (slabesc si, in plus, simt tot mai acut nevoia sa consum si altceva, in special un `dulce`...), am, totodata, impresia tot mai clara ca aceste probiotice (repet, pe baza de fermenti lactici) sunt incompatibile cu afectiunea mea, in sensul in care imi provoaca simptome similare cu cele ale intolerantei alimentare...pana sa-mi parvina aceste probiotice din Italia, am luat EUBIOTIC, considerat mult mai slab calitativ dacat PROBIOTI, dar cu care am fost OK, e adevarat tot pe fondul acestui regim alimentar strict.
In consecinta, ce ma sfatuiti?...Sa tolerez in continuare disconfortul si sa am rabdare cu acest PROBIOTI, sa-l schimb cu ceva gen EUBIOTIC ( si daca da, in ce doza sa iau acel probiotic ), sa urmez alt tratament pentru refacerea florei si mucoasei intestinale afectate ( pe langa faptul ca am luat multe antibiotice in copilarie (am 45 ani), ca sa scap de aceasta parazitoza intestinala (giardia), am fost nevoit sa iau 2 transe de DUADOR si multe alte `naturiste` gen Colstrum Prime Life de la Seccom, Nikvorm, Tinctura de propolis etc.), sa-mi mai fac alte analize sau investigatii...?
Astept cu deosebit interes raspunsul dvs., pentru ca aceasta stare perpetua de rau imi limiteaza extrem de serios activitatea, afectandu-ma tot mai serios atat fizic cat si, implicit, psihic.
Va multumesc.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

probiotice

acum 10 ani

atentie la probiotice !!! caci atat firmele care produc iaurturi, cat si cele care produc medicamemnte au cazut toate plasa unor teorii gresite in care se raspandeste ideea ca anumite bacterii modificate genetic care isi au originea in intestinul gros ar fi bune si pentru intestinul subtire: bactzeriile bifide si inca un tip de bacterii care de faot sunt bacterii din vagina si din scaunul la animale modificarte genetic sa supravietuiasca acidul stomacului. Aceste bacterii fac daune imense in intestinul mic si sunt inventia la niste concerne perverse ca Danone, unde este vorba numai de profit.

"Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceiul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt in stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea pretioasele bacterii (probiotice) care se introduc (in iaurturi) se amesteca pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat." (Udo Polmmer)

"Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si tehnologii genetice, bacterii care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Une bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita" (Udo Polmmer)

Citeste mai mult aici
http://s*****a/t699-iaurturile-probiotice-flora-vaginala-si-rectala-va-saluta-pofta-buna

Medicamentele probiotice sunt extremd e riscante caci majoritatea bacteriilor de acolo sunt daunatoare !
Deja daca una singura e daunatoare medicamentul face rau,,.daca sunt mai multe e si mai jalnic.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Mircea

acum 10 ani

Eu folosesc acest tratament pentru flora intestinala:

Total Flora 15 este un tratament homeopat care ajuta la distrugerea bacteriei candida. Consolideaza tractul intestinal cu 15 miliarde de bacterii prietenoase. Acest lucru nu prezinta nici un efect advers daca suferiti de candida.

Un studiu efectuat de cercetatori ne dezvaluie faptul ca in intestinul uman se gasesc peste o suta de trilioane de bacterii care traiesc in intestinul uman, incluzand 500 de specii diferite. Asta inseamna cam de zece ori mai multe decat numarul total al celulelor din corp. Aceste bacterii impreuna cantaresc intre unu si doua kilograme si pot fi considerate primul organ de aparare impotriva bolilor. Majoritatea acestor bacterii sunt considerate bune, dar altele produc beneficii minime sau deloc. Echilibrul ideal intre ele este 85% bune si 15% altele. Daca aceste altele devin prea multe, nu o sa va simtiti prea bine si drojdiile candida precum si alte bacterii daunatoare vor creste excesiv si vor cauza toate tipurile de afectiuni. De aceea este atat de important sa pastram numarul bacteriilor bune cat mai mare.

Total Flora15 are in compozitie cele mai puternice grupe de probiotice – speciile lactobacili si bifidobacterii. Ele lucreaza eficient impreuna pentru a obtine un echilibru intre bacteriile bune din tractul tau digestiv. Se adauga in aceasta combinatie si streptococcus termophilus, un sir de bacterii inalt versatile si care actioneaza rapid ca gunoieri ai radicalilor liberi. Acest lant aditional lucreaza impreuna cu 10 lanturi de lactobacili si 4 din familia bifidobacteriilor pentru a porni o explozie bacteriala care sa promoveze o functie intestinala sanatoasa. Are efect benefic pentru intarirea sistemului imunitar si distruge bacteria Candida. Pentru mentinere se administreaza cate doua capsule pe zi.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Difilobotriaza sau botriocefaloza Babesioza Himenolepidoza Boala hidatica – Echinococcoza sau hidatidoza

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×