Postata de carmen_p cu 12 ani in urma.
am 33 de ani, 1.60 m si 93 kg. vreau un copil, dar sunt constienta ca pt asta tb sa slabesc. cand ar fi momentul ideal?(ca nr de kg) nu as vrea sa-mi asum riscuri inutile, dr nici s a asptept prea mult pana, raman insarcinat :(. oare ar fi bine sa apelez la chirurgia bariatrica? dieta si sportul nu prea au dat rezultate pana acum :( pastile si ceaiuri nu am incercat pt ca , pe de o parte nu am incredere ca sunt tocmai sanatoase, iar pe de alta, am colon iritabil , iar pastilele si ceaiurile au actiunje laxativa (exact ceea ce nu-mi trebuie mie).
Adauga raspunsacum 12 ani
cred ca inainte de toate trebuie sa va puneti metabolismul la punct.Digestia,functia ficatului si a bilei trebuie sa fie buna,totodata sistemul limfatic sa fie curat.deparazitarea este o conditie pentru a putea incepe proiectele "mamica:
Ce tine de interventie,pare sa fie cea mai comoda varianta dar si cea mai periculoasa.Cata apa beti pe zi?Daca incepe procesul de slabire in urma operatiei,toxinele intra in sange si puteti oricand deceda.Asta nu ati stiut?
Celulele grase ascund toxinele pe care le-ati acumulat in timp.Parerea mea este sa mergeti pas cu pas si veti reusi.Ce grupa de sange aveti?
acum 12 ani
am grupa 0(1), iar apa intr-adevar nu consum prea multa. ma straduiesc sa cresc consumul dar nu-mi reuseste mereu. partea cu toxinele nu o stiam si ma cam sperie acum ca am aflat-o.
acum 12 ani
carmen, daca vrei sa afli mai multe despre chirurgia bariatrica, sa vezi daca si cum te-ar putea ajuta, poti sa participi (gratuit) la un seminar pe tema Chirurgiei Obezitatii si a bolilor metabolice, tinut sambata, la sediul Delta Hospital, de catre dr Catalin Copaescu. asta indiferent daca apelezi sau nu la ea.
de altfel, daca te hotarasti sa recurgi la una dintre operatii , ti-l recomand cu toata increderea pe dr Copaescu. este cel mai bun specialist in domeniu :)
daca vrei sa afli mai multe detalii, gasesti aici: http://www.deltahospital.ro/centrul_de_excelenta_barxl
acum 12 ani
tratamentul obezitatii include: o dieta cu un aport energetic inferior celui consumat (cu pastrarea echilibrului intre cele trei principii alimentare) de 800-1500kcal/zi, cu minim 3 mese pe zi, legume, fructe, 60-80 g proteine pe zi; esentiala este activitatea fizica; eficienta tratamentului consta in aplicarea pe termen lung. medicul endocrinolog sau medicul de diabet si boli de nutritie poate indica un tratament medicamentos . In cazul in care nu se obtin rezultate utilizand masurile mai sus mentionate se poate apela la tratamentul chirurgical (chirurgie bariatrica)
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua