pareza faciala in timpul sarcinii?

Investigatii

Postata de ade_adela cu 13 ani in urma.

buna,am fost diagnosticata cu paralizie faciala pe partea dreapta acum 10 luni(eram insarcinata 35 saptamani) in aceasi zi am descoperit si ca aveam tensiune f mare(21/14) timp de 1 luna am luat niste pastile pt tensiune iar dupa accea la recomandarile doc din cazua ca tensiunea nu scadea nicidecum am facut cezariana.In urma cu 6 luni am inceput fizioterapia(in fiekre zi) insa rezultatele sunt f mici iar azi knd am fost la doctor mi s-a spus k nu mai are rost sa fac tratamentul(fizioterapie) pt ca daca nu a trecut pana acum nu v-a mai trece si mi-a dat trimitere sa fac o tomgrafie .as vrea s astiu siparerea altor dc c ar trebui s afac sa continui tratamentul sa mai fac si alte teste in afara de tomografie??

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

angela popa,medic specialist in acupunctura,chisinau

acum 13 ani

Niciodata nu este tirziu, desi a trecut ceva timp se merita incercari iar si iar.Daca ai facut tomografie si rezultatele sunt bune , ste necesar sa faci asa investigatie ca potentiale evocate pentru nervul facial , care va determina gradul afectarii nervului facial. mai apoi incepe acupunctura ,care este sansa cea mare. Personal lucrez cu asa categorie de patologii, si avem succese.

Raspunde
 
0
 
viopral

acum 11 ani

fara probleme ia de la farmacie predisol si vitabine care sint pentru intarirea nervului predisol trebuie sa iei o saptamina cite 14 pe zi dimineata iei 7 bucati dupa masa iei4 si seara3 bucati si vitamine milgama 1 pe zi vitamine ie vro 30 de zile,la fel am fost si eu si mam vindecat 80 la suta doar cu timpul trece tot,ce vreau sati spun ca trece greu la uni oameni la uni trece mai usor,fi fara probleme ca iti va trece!

Raspunde
 
0
 
Ciobanu Iuliana

acum 11 ani

Am si eu aceasta problema! Dar a trecut deja 2 ani si inca nu s-a restabilit in totalitate. Am facut acopunctura. As vrea sa stiu de rezultatele d-voastra si de alte metode de vindecare (daca au fost). Doar sanatate!

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Metoda de investigare prin videocapsula endoscopica Investigatii ale functiei pulmonare 6 investigatii pentru orice bolnav de diabet Investigatii cardiologice de rutina Investigatii precise - RMN si CT - diferente, cand si de ce se fac?

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua