Magnerot este bun pentru palpitatii?

Investigatii

Postata de Beatrice cu 2 zile in urma.

Bună seara! Mi a fost recomandat sa iau magneziu datorita palpitatilor, dar nu am o carenta vizibila la analizele de sange. Am luat magneziu bisglicinat și glicinat dar nu m au ajutat cu nimic, am auzit acum de orotatul de magneziu și faptul ca ar fi bun pt extrasistole și sistemul cardiovascular. Este magnerot bun? Cate cps ar trebui sa iau pe zi? Am vorbit la farmacie și mi au spus 2 cps/2xZi, dar mi s a parut foarte mult, tinand cont de faptul ca nu am un deficit. Ce ar fi mai bine sa fac?

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului

acum 2 zile

Buna ziua,

Magnerot este un supliment alimentar care ofera o cantitate mare de magneziu, un mineral esential pentru functionarea corecta a sistemului nostru cardiovascular. Orotatul de magneziu, care este ingredientul cheie al Magnerot, este un compus care se absoarbe cu usurinta in organism si ajuta la reglarea ritmului cardiac. Prin urmare, Magnerot ar putea fi util pentru palpitatii.

In ceea ce priveste doza, recomandarea de pe eticheta este doar o sugestie. Este intotdeauna bine sa discutati cu medicul sau cu farmacistul despre doza potrivita, mai ales daca nu aveti o deficienta de magneziu evidenta. Medicul va poate sugera o doza mai mica sau va poate recomanda sa incercati magnerot pentru o perioada scurta de timp pentru a vedea cum reactioneaza corpul dvs.

In sfarsit, daca simtiti ca magneziul nu va ajuta cu palpitatiile, ar trebui sa consultati un medic. Poate fi util sa discutati cu un cardiolog pentru investigatii suplimentare, deoarece palpitatiile pot fi cauzate de o serie de afectiuni cardiace.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/cardiologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-ritm-si-conducere/cand-devin-periculoase-palpitatiilei_17008
sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-ritm-si-conducere/aritmie-sau-palpitatii-cum-le-diferentiemi_17169

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Metoda de investigare prin videocapsula endoscopica Investigatii ale functiei pulmonare 6 investigatii pentru orice bolnav de diabet Investigatii cardiologice de rutina Investigatii precise - RMN si CT - diferente, cand si de ce se fac?

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua