Postata de alex_alecs cu 12 ani in urma.
Buna seara. Am o problema si nu stiu unde sa mai apelez. Mama mea a suferit o raceala mai dura in urma cu 3 luni ( a stat pe o saltea electrica pt. a o incalzi la spate).De atunci are o durere in piept care o sufoca, si o mucoasa care nu i se dezlipeste si o sufoca. A stat internata la spitalul de boli infectioase, unde i s au administrat antibiotice, a facut nenumarate radiografii, a mers si la spitatul de Pneumofiziologie, unde la fel i s au facut diferite investigatii, analize la sange, radiografii pulmonare, care au iesit in regula. Ultima reteta a fost cu Erdomed si Acc 600, pt. a ajuta o sa elimine mucoasa. Nici un medicament nu a dat randament pana acum. Ce putem face? Va multumesc anticipat.
Adauga raspunsacum 12 ani
Aş indica în cazul mamei d-vs şi consultul unui medic ORL-ist
acum 12 ani
Da, a facut cu putin timp in urma doua investigatii la ORL. Nu au depistat nimic. Au fost mai multe teste pe care le a facut .. imi amintesc doar de exudat faringial. Stiu ca au fost mai multe.
acum 12 ani
Va recomand un tratament simplu si ieftin, pe care sa-l ia in paralel cu medicamentele. Varza cruda, suc de varza sau miere cu ridiche neagra sau hrean, la interval de 3-4 ore, este bine ca sa nu consume nimic 1/2 h dupa, plantele din familia verzei sunt foarte bune pentru probleme legate de aparatul respirator.
acum 12 ani
" Va recomand un tratament simplu si ieftin, pe care sa-l ia in paralel cu medicamentele. Varza cruda, suc de varza sau miere cu ridiche neagra sau hrean, la interval de 3-4 ore, este bine ca sa nu consume nimic 1/2 h dupa, plantele din familia verzei sunt foarte bune pentru probleme legate de aparatul respirator. "
Va multumesc mult .. spuneti mi va rog cum se face sucul de varza si cu ridichea neagra .. si cum se ia .. Va multumesc anticipat.
acum 12 ani
Sucul de varza se face la storcatorul de fructe. Ridichea neagra se scobeste si in scobitura se pune miere sau miere cu ridiche razalita. La fel se poate face si miere cu hrean, sau hrean cu otet. Ceapa de asemenea poate fi de folos, cruda, in mancare, sau ceaiul de ceapa.
Din alimentatie nu trebuie sa lipseasca nucile, alunele si semintele neprajite, sursa de minerale si de uleiuri polinesaturate, branzeturile, sursa de calciu si de complex vitamina B, morcovii, ardeii grasi sursa de caroten (protovitamina A) si alte minerale si vitamine. Pestele oceanic este de asemenea o sursa buna de uleiuri polinesaturate. Ardeiul iute este unul din cele mai bogate alimente in vitamina C, vitamina prezenta si in varza cruda sau murata.
Reduceti din alimentatie mancarurile rafinate si sprarafinate, grasimile saturate sau hidrogenate (transfats), zaharul rafinat, uleiul rafinat. Organismul consuma minerale si alte substante pentru procesarea lor, substante pe care le recupereaza greu, mai ales de la o anumita varsta. Si slabit de aceste carente, devine o tinta usoara pentru boli.
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua